nervöst hopp

så har jag skickat iväg mailet med alla svar på frågorna som ställdes inför min telefonintervju jag ska ha den 4e.

vet inte om jag skrivit det men dagen jag kommit hit såg jag att ett stall sökte folk- blev helt till mig mailade genast och hoppppppades att det skulle gå att lösa trots att jag redan åkt hit! dom hade träffat mig så dom tyckte att det inte skulle vara några problem!

så en del frågor mailades och nu är dom besvarade.
jag vill SÅ SJUKT GÄRNA ha det här jobbet!

och jag skulle bli så fruktansvärt besviken om jag inte fick det.

jag vågar knappt skriva om det, för att inte jinxa det! :O

en blåsig tur i parken

så ääääääääääääääääntligen fick jag åkt ut till tränaren! :D
mötte upp henne ute hos Jan, och slogs återigen över hur uuuuuuunderbart vackert hans ställe är! såg honom rida och önskade att jag hade tid att sätta mig o titta lite, men det kanske jag har nästa gång! det är en sån fröjd att se så ruskigt duktiga människor rida på så ruskigt fina hästar! att han dessutom är en riktigt trevlig prick gör ju inte saken sämre!

nåja, vi fixade iordning hästarna o red ut o blåste bort! :D
vi var tvugna att rida upp på ett berg för att komma ner i dalen, inte för att vi direkt hann rida i dalen eftersom allt tagit sån tid- mycket pga blåsten- men ändå! :D det var rätt spännande! ;)
red Dreamy som är en riktig pärla! ojojojojojOJ vad hon o jag bråkat i våra dar, men jag tycker väldigt mycket om henne och hon skulle aldrig göra något dumt på riktigt, och aldrig ute på tur heller! hon var överlyckig o bara njöööööööt när vinden kom som värst- dom andra två blev lite smått jättetöntiga av det, men hon bara njöt! :D

efter vi ridit kom en annan elev som håller på att träna bort sin rädsla och hon ska även köpa dreamy. var jättekul att se dom i rundkorallen med lite join up! fick även tillfälle att leka lite med snowball (ponnyn)! dels jobbade jag honom med tyglarna som om jag red, och oj vad han jobbade på bra! :D sen lekte vi lite nhaktigt och han var sååå söt! fast för närgången, men han blir så rädd om man blir arg på honom så jag lät det vara för den här gången. :)

det var en underbar dag o precis vad jag behövde!
ska förhoppningsvis dit igen på lördag! hoppas hoppas hoppas!


i övrigt har allt vart rätt lugnt. vart o shoppat lite, på en tjockisaffär bland annat. o det är lite kluvet till om det känns bra eller inte! :D dom har visserligen ner till strlk 12 som är en kanske 38? och då är man ju ingen tjockis. men ändå. det känns lite jobbigt att handla i en tjockisaffär. fast dom hade så sjukt snygga kläder, så jag var tvungen! även om det mesta inte gick att ha på sig, konstiga modeller på allt nästan. men fick ett par manchesterbyxor med 3/4 längd (ungefär) och en snygg tröja. ska tillbaka o kika på lite jeans också. o så har dom såååå fina klänningar, men jag vet inte när jag ska använda dom?


sen så saknar jag min roger. har inte pratat med honom på ett par dagar. :(
känner mig alldeles bortglömd! :(


bild från idag, vill ni se fler gå in på min photobucket, adressen finns nånstans i något annat inlägg! ;)
(notera vinden i manen! :) )

29516-23

mycket jul att skriva om!

så har jag inte orkat skriva sen jag kom hit till usa, så det finns ju en hel del att uppdatera alla om!
(eftersom alla är så hemskt intresserade av att veta minsta detalj som händer i mitt liv! ;) )

resan hit var helt vidrig. drar den i korthet.
det var dimma i london så flyget dit var 3 timmar försenat (drygt). vilket gjorde att jag missade mitt flyg till usa och fick stå i helt sjuka köer för att boka om resan. fick åka via chicago istället men slapp iaf sitta o vänta i london. får fönsterplats men brevid en ung engelsman som var precis sådan som man inte vill ha brevid sig på plan. han ansåg sig nämligen ha rätt till bra mycket mer plats än mig och satt således väldigt bredbent och med en armbåde i min sida nästan hela resan. sen tyckte han uppenbarligen om att peta sig i näsan och att det var skoj att läsa porrtidningar bland folk.
en riktig hyvens prick alltså!
så hade vi haft medvind hela vägen från london så vi kom till chicago en timme tidigt... så där fick jag bara sitta i 5 timmar... hurra så skoj!
sen hamnade jag såklart i mitten chicago-la men blev lovad en annan plats om det inte blev fullt. men tji fick jag för den snodde en gubbe innan jag hann märka något! :/
fram kom jag iaf och väskan likaså, bara ca 10 timmar senare än tänkt!

och en rolig grej med det hela är att jag flög med göran gillinger och hans familj, det var faktiskt liiiiite coolt att bli lite småbundis med dom! ;)

här har det inte hänt så himla mycket. har vart o shoppat lite (julklappar, ingenting till mig, än! ;) ) o druckit starbucks o chillat. var lite kyligt först men idag var det dryga 20 grader. helt perfekt väder med andra ord! :)

jag ringde Tamara för o se när jag kunde åka o träffa henne i stallet o kanske rida, o hon tyckte att vi skulle ta en tur idag eller imorn o skulle ringa tillbaka när hon kikat på vilka hästar o elever hon har. men hon har inte ringt o svarade inte när jag ringde idag... lämnade meddelande också men intet ljud har kommit! men men. hon är ju lite förvirrad ibland, o det är ju ändå jul snart så hon är säkert extra förvirrad! ;)

sen så typ samma dag jag kom så såg jag att stallet där vi rider (i ridhuset då) söker ny personal. skickade genast iväg ett mail o har mailat lite med ägarinnan. vi träffades ju lite i söndags så hon vet vem jag är, vilket är himla bra eftersom vi kommer få köra på telefonintervju eftersom jag är här i amerikat. hoppas verkligen att det kan bli något! hade vart perfa perfa!

annars saknar jag min robban o min glenn o min roland. fast dom har det bra alla tre. roland o glenn har ju också en väldigt viktig uppgift eftersom dom tar hand om daniel (han tror ju såklart att det är han som tar hand om dom, men vi vet nog alla hur det egentligen ligger till!). o robban överlever väl alltid. :D

imorn är det julafton (eller ja, hos er är det ju redan det). en vän till pappa o hans brorsdotter kommer hit för att äta svensk julmat, eller så svenskt det kan bli då. mamma köpte rödkål i sverige o hade med sig, o köpte julmust o köttbullar på ikea. sillen vet jag inte vart hon köpt men den är svensk också iaf. vi köpte baby potatoes som är så nära färskpotatis man kommer här o så ska vi göra ägghalvor också. o just ja lite rökt lax också! fast det fanns bara med konstiga smaker o den som lät godast var cajun. :D inte så svenskt men vafan, det är lax iaf! ;) sen lär det ju bli snaps också. fast inga julklappar. vi har slutat med julklappar på julafton om vi inte är i sverige. förr fick vi alltid dom "svenska" julklapparna på julafton o resten på juldagen, men det är roligare att dra på det så länge som möjligt! ;)

sen en intressant sak är att julmusten inte smakar likadant, fastän det är spendrups julmust. men det har väl med vattnet o göra som vanligt!

sen på juldagen är det ju jul på riktigt. mormors kusin som är gammal som gatan själv o inte har någon släkt kvar här kommer hit, o så två vänner till mamma o pappa som inte heller har släkt i närheten. blir säkert trevligt o maten är ju god! :)
ska bli skoj att se vad jag får i julklapp också. har ju önskat mig bokhyllor eller byåar från ikea men vet att jag ska få mer saker här också. men inte den blekaste aning om vad faktiskt. det verkade som att jag får något till ipoden, eller inte, jag vet faktiskt inte haha. :D
annars ser jag fram emot att leka med mammas julklapp! :D hon ska få en digitalkamera o fotoskrivare. skojskojskoj! :D

sen funderar jag på om man kan se på kalle anka på internet, för det är ju då man får julstämning!
visserligen får jag i så fall gå upp snorigt tidigt, o mamma spelade inte förra året eller nåt så vi kan se.. men det är ju inte samma sak! ja. vi får se helt enkelt!


GOD JUL!

juljag

dagens jul

efter en blixtvisit i gbg fre-lör var det idag dags för den stora julshowen!
grannstallet skulle ha det, och våra hästar skulle vara med! dels skulle 3 vara med i en kadrilj, o sen så skulle virma, perla, aartimis o aaraton visas också. så jag åkte dit vi 13 och putsade på dom så dom skulle vara presentabla! :D

sen så sprang jag mest mellan ridhuset o stallet! :D
det var en kul tillställning o så är det kul att ha något att göra också! :)


men nu är det dags för dagens!

DAGENS VILL HA:
en städad lägenhet

DAGENS KLÄDSEL:
sprang runt i vita ridbyxor i stallet, nu har jag mina halloweenbyxor o en mysig tröja. :)

DAGENS SMINK:
lite foundation o mascara

DAGENS FRISYR:

eh frisyr? när man vart i stallet hela dagen?

DAGENS HÄNDELSE:

perlas vackra frust-grymt på väg hem från ridhuset! :D

DAGENS PLANER:

ja det var ju att hjälpa till på julshowen då. :)

DAGENS SAKNAD:
min världens bästa roger!

DAGENS SJUKA:

en sjuk jävla hosta från helvetet!

DAGENS DROG:

den estniska likören tekla bjöd på! sjukt god!

DAGENS FAVORIT:

sängen kanske? eller favorit vaddå?

DAGENS PUSS:

hmm... både misse o aaratons pussar! :)

DAGENS KÖP:

inte ett enda! jag är billig i drift idag!

DAGENS GODIS:

ja det får nog vara den där likören igen för jag har inte ätit något godis...

DAGENS HUMÖR:

mycket bättre än det har varit! stallet är skoj o det är kallt o jag åker snart till amerikat! :D

jag skulle ju skriva

hela dagen har jag suttit o velat skriva värsta krönikan. men så har det inte gått att logga in på jävla bloggen! skandal! :)

har vart ledig idag- skönt för jag har vart sjuk! är förkyld nu igen. men men.
har suttit framför datorn o tvn hela dagen. jag är sjukt lat! :D

ska duscha o åka o handla snart. men först måste jag kopiera ännu en lista. från karro. som snott i sin tur. som vanligt. :D

Har du:

Spytt på en vägg?
Inte vad jag vet iaf! :o
Kissat på dig när du var över 10 år? Inte vad jag vet iaf! :o
Förnekat förintelsen? Nej. (och varför frågar man inte bara om man vart nazist?)
Följt "Skilda världar"? hehe.. följt o följt... men jo..
Kommit på din mamma med att tjuvröka? Hon har aldrig rökt och kommer aldrig göra
Sagt nej till ett samlag? Antagligen fler gånger än jag sagt ja
Hånglat med nån av samma kön? yex box!
Snott någons mobiltelefon? Nej jag har haft mina egna
Varit medvetslös? Inte vad jag vet
Spytt i en krukväxt? nej
Rensat en fisk? naee inte rensat, men dissikerat!
Skjutit en älg? nej, aldrig vart på jakt öht.
Hånglat med nån riktigt ful? jag tror det tyvärr. men jag minns inte så noga! ;)
Gjort nåt riktig dumt? jag har nog gjort ett par saker i mitt liv som vart riktigt dumma.
Gjort nåt du verkligen ångrar? tyvärr så är det flera saker även där.
Röstat på Folkpartiet? Inte än, men kanske nästa gång, beror på!
Anmält dig på Arbetsförmedlingen? nixpix
Fått jobb via Arbetsförmedlingen? njae. via deras hemsida, men inte tack vare dom sas.
Varit på anställningsintervju? jo, ett par stycken.
Blivit full på ett släktkalas? lite småglad, men inte full. vad jag minns! ;)
Varit full på julafton? nopes
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? ja, flera gånger. kommer antagligen vara det i år också.
Slagit sönder en tv? nej, jag förstår inte poängen med det?
Prenumererat på Vecko-Revyn? ja! I looooooved vr! :D
Gått på Friskis & Svettis? nej, däremot på friskus i frölunda! billigare o bättre! :D
Hävdat att kvinnor inte kan köra bil? nej. bara att folk inte kan köra bil! :D
Varit gravid? inte vad jag vet, och har i så fall blivit av med det utan att märka något också!
Fått barn? se svaret ovan?
Åkt ambulans? nej, men det verkar skoj!
Åkt in på akuten? ett par gånger, men aldrig sådär dödsakut för egen del.
Gillat Take That? ja, fast jag var aldrig nåt så superfan förr, men deras nya låt är sjukt bra!
Gjort nåt riktigt olagligt? vad är riktigt olagligt? antingen är det väl olagligt eller inte? men ja, jag har gjort olagliga saker.
Blivit ihop med nån du träffat på Lunarstorm? svaret är nej
Hetsätit? på ett ungefär iaf.
Snytit dig utan näsduk på offentlig plats?
nej jag kan inte sånt! :D
Torkat dig med en handduk när toapappret tagit slut? hahaha nej! :D
Läst en roman av Ulf Lundell? nej och jag lär inte göra det heller.
Läst på universitetet? en termin på göteborgs universitet och så en på university of california santa barbara
Färgat håret blått? blått, lila, rosa.....
Blivit polisanmäld? ja. se svaret om saker jag ångrar.
Slagit ner någon? jag däckade min bror en gång, men det var inte meningen! :o
Slagit någon blodig? nej
Skämts över dina föräldrar? ja lite men inte så farligt
Skämts över din bästa kompis? ja men samma där! :)
Skämts över dig själv? jovars! :o
Hånglat med en brat? jag tror inte det! :D
Spytt av dålig mat? ja. fast inte ofta!
Tyckt att detta quiz ska avslutas? nej jag älskar sånthär! :D

Babsan is the shit!

Idag fick vi celebert besök igen på jobbet!
Ingen mindre än Lars-Åke-Babsan!!!!!!!

Såg Syliva säga hej till någon med en jättesöt liten border terrier och tänkte att den hunden vill jag också hälsa på! Då ser jag att det är ju Babsan!!!! Eller ja, Lars-Åke då! Säger glatt hejhej och stäcker fram en tidning. Och tänka sig! Han säger hej lika glatt tillbaka med ett jätteleende och tar snällt en tidning av mig! :D

Sen berättar Sylvia om hur supertrevlig han är och att han tom bjudit henne på biljetter på någon premiärvisning av något han höll på med!!!

Värsta coolt! :D

babsan

jag är en mallgroda

nu tänker jag skryta.
så det så!

i torsdags var jag ledig, men fick ändå gå upp i ottan (eller ja nästan) för att åka till stallet o fixa iordning Herda inför våran lektion. Vi skulle rida för Inger igen, våran andra lektion. Red fram lite och det kändes faktiskt helt ok. Så började vi själva lektionen och fick rida skänkelvikningar längs långsidorna i trav lättridning. Herda tyckte att det var jobbigt och hade huvudet rakt upp i vädret o jag kände mig väl rätt så värdelös. Men I bara berömde och sa att det var bra så jag bara fortsatte! :P Och tänk, tillslut så var Herda mjuk o fin och vips så var hon i en superfin form! :) I vet nog vad hon håller på med ändå! ;)
Sen så fortsatte vi på volten med att bara få henne lyhörd på mig, att få henne på MITT spår o så fick jag få fram henne i tempo lite, och oj vad fin hon blev! Detta i bägge varv och så galopp i bägge varv där hon skulle gå i både mitt tempo och på mitt spår! Och även galoppen blev jättefin! Har hittat hennes galopp nu och kan rida i den rätt bra faktiskt! :D
Sen fortsatte vi med sidvärts på olika spår, och att byta vilken skänkel vi flyttade för men ha kvar framdelen på samma spår genom det hela! Lättare sagt än gjort faktiskt! ;) Vi körde först ett par gånger på medellinjen o sen på diagonalerna (och att rida undan "fel" skänkel på diagonalerna är svårt bara det! ;) ). Hela tiden fick vi mycket beröm och efteråt sa I att vi hade hittat varandra bra och att det var en STOR skillnad sen första träningen och att det såg riktigt riktigt bra ut! Och att även Herda var väldigt nöjd med min ridning! Och det är ju SÅ skoj att höra att tränaren är så positiv! Speciellt när man rider en häst som är lite knepig i formen ibland och bitvis går sämre än den värsta ridskolehäst (eller det är så det känns). :P

Så efter mig skulle T rida lektion på sin häst. Var kvar i stallet när hon kom tillbaka eftersom jag hade mockning o allt sånt kvar o göra, o Herda skulle ju dessutom äta vilket inte går så fort...... :P
Så när hon kom sa hon glatt att hon hörde att det gått bra för oss. I hade tydligen sagt allt beröm till T också! :D

Och det känns SÅ jäkla bra att hon säger det till ägaren också! Vilken egoboost! :D


Sen skulle T bort så igår tog jag Herda igen fastän hon var ridledig. Pysslade i stallet o hjälpte Maria med hästintaget o sådär. Fölisarna är ju bara FÖR söta! Den ena har ju inget bordsskick alls! :D Men ack så söta! o så kommer det 3 nya fölisar till våren med! kan det bli bättre? :D
Fick även gå med upp o ta in pojkarna, och dom är ju så ruskigt snälla, tänk att man har en UNGHINGST med i det gänget, som går så snällt med dom andra!? Underbart!


På kvällen sen var det buketräff hos Fodong! Vi drack glögg o julmust, åt nybakat bröd, nybakade lussebullar, pepparkakor o snackade skit o myste! Det var riktigt trevligt! Fick pratat med MM om mina marsvin också. O hon sa att hon kunde hjälpa till att klippa Rolands klor om jag inte får ordning på det själv! ;) Kom dit vid 19 och åkte vid midnatt, hade lätt kunnat sitta o snacka längre men man skulle klara av att köra hem också! :P Riktigt härligt gäng dock! :)

O idag ska jag äta tacos! :9 :9 :9

gårdagens fortsättning

igår när jag skulle sova så insåg jag att jag glömde skriva det jag skulle skriva! haha! :D

jag ringde som sagt runt till läkare o sånt i fredags och skulle återkomma efter helgen. insåg att jag ändå inte skulle hinna med något läkarbesök på måndagen eftersom jag skulle jobba, rida och så skulle gordon åka tillbaka till köpenhamn. så jag ringde igår istället.

fick en tid på VC och fick träffa en läkare som jag skrev upp som min husläkare. hon tyckte att jag absolut skulle få en remiss till öppenpsyk här med, och förstod inte alls hur idioten i gbg hade tänkt. vi pratade igenom allt lite snabbt och hon sa att hon kan inte göra så mycket för hon kan inte tillräckligt. men att jag mer än gärna får komma till henne om det bara gäller förnyelse av recept o sånt. sen så bestämde vi att vi skulle ta en massa prover. dels då sköldkörteln eftersom mamma och mormor hade fel på den, sen ville hon kolla en hel massa andra värden också. vet inte hur många rör blod det var! men många! :O fast sköterskan var duktig o stack rätt med en gång, fastän jag har svåra ådror. hehe.. sista röret kom det knappt något blod. det är kul att ta blodprov! :D

men det känns iaf såååå skönt att det äntligen snurrar igen! att jag är i systemet och har nånstans att vända mig. bara det är liksom ett sjukt stort lyft!


jobbet idag var segt. det var hemskt lite folk ute.
men holst- tysken- var i sitt esse! han fick tom 30:- från en nisse för att SLUTA spela på sitt munspel! ;)
o så säger han hela tiden "tack så mycket, varsågod, kommer tillbaka" när han slutar spela, eller har berättat något, eller bara visat något. han gav mig ett par strumpbyxor! haha och så blir han så glad när man tar emot saker. dom var visserligen nya, men rätt smutsiga så jag slängde dom när han inte såg. :o

sen fick vi lite celebert besök- Arne Weise kom o stod jättelänge vid uppgången o väntade på någon som aldrig kom! en uteliggare började prata med honom o han var riktigt trevlig tillbaka faktiskt! :)

sen kom min teamledare o bjöd mig på bulle o varm choklad, dom andra hade fått igår, men jag hade redan åkt till läkarn då, så jag fick mitt idag! för att vi var bästa utdelarna i hans gäng i förra veckan! :)

hej o hå ikväll kommer roggan hem igen! o så är jag ledig imorn! hurra!!! :D

sen så verkar det vara lite problem med filmen jag postade länken till igår.
så gå in här http://smg.photobucket.com/albums/v189/lazertomte/Herda/ o så är det den första filmen där!

it's spinning again

Efter helgen mår jag bättre igen kan jag säga.
En långledighet med min roger gjorde susen! eller ja. susen och susen. men mina batterier är helt klart laddade!
ringde i fredags till öppenpsyk och pratade med den trevligaste människa jag någonsin stött på inom vården. pratade ganska länge med henne så hon kunde skriva en egenremiss och sen sa hon att jag skulle kontakta vårdcentralen, och sa vilka sjukhus jag skulle vända mig till om det blev jätteakut någon gång.
ringde sen VC som inte hade någon tid, skulle återkomma efter helgen.

helgen var rolig!
i fredags minns jag inte vad vi gjorde. tror att jag var i stallet o red Herda, haha.
sen i lördags ringde cissi o undrade om vi inte skulle åka in till stan o träffa henne o T. Så det gjorde vi! Tog bilen o ställde den vid KTH- det är ju gratis på helger! Men så när vi väl träffade dom där två så ändrades planerna. Cissi var nämligen riktigt drickasugen! :) Vi började på Belgobaren o jag drack någon körsbärsöl som jag fortfarande inte vet om den var god eller inte. Det var tänkt att Roggan skulle köra hem, men vi bestämde oss för att antingen åka hem kollektivt eller sova hos C och T. Så innan vi åt på ett mongoliskt ställe så ringde Roger till Island för att se hur det såg ut på jobbfronten eftersom han eg var på stand by- men dom sa att det var ok att dricka! Så drack gjorde vi! Vi gick till Kellys och hinkade öl o kedjerökte så mycket man kan kedjeröka när man måste gå iväg till ett rökrum! ;)

Det blev att vi åkte hem rätt så tidigt ändå, vi hade börjat tidigt så det var rätt lagom.
roger satt uppe för sig själv men jag gick o la mig eftersom jag skulle upp o gå på globen med daniel!
så det gjorde jag i söndags! var en kul show! Hästen i bubblan var ju bara för fantastisk! Köpte ett snyggt brunt schabrak till med bruna lindor också. :)

så igår jobbade jag igen, fick stå vid östermalmstorg istället, och där kom det mycket folk så dagen gick rätt så fort. sen släpade jag med mig roger till herda för han skulle ta kort när vi var så himla fina i vårt nya schabrak och nya lindor! men tji fick jag! jag vet inte om jag nånsin sett en smutsigare häst! så lindor var ju inte att tänka på. kunde dels inte få henne ren och dels inte få henne torr... men schabraket iaf, fast det syns knappt men ändå! :) här är en liten film!  fast jag vet inte hur jag ska göra för att få det till en bra länk.. så ni får klippa o klistra! så det så!

http://img.photobucket.com/albums/v189/lazertomte/Herda/th_herda30nov2.jpg
 
Vi har ack så långt kvar, men jag tycker att jag börjar hitta henne.. skritten är långsam helt medvetet. resten blir lite som det blir hahaha.. :D nää men jag känner att det blir lättare, ffa att rida i galoppen! o det är skoj! :) Ska antagligen träna för Inger igen på torsdag också!


så till det roligare. ännu fler frågor. snodda från karro, som snodde från anna, som snodde från linda skugge av alla människor! :)

Ville du ha ett annat namn som barn? Vad?

Det var nog många namn. Malin var en favorit ett tag, varför vet jag inte riktigt men så är det! :D

Vilken var den första skivan du köpte till dig själv?

JAG köpte den inte så sätt, men det var första skivan jag själv fick bläddra fram och vilja ha så att säga... Kriss Kross.. :D

Vad hette din första fröken i skolan?
Christina. Hon var helt underbar!

Höll du på med någon sport eller fritidsaktivitet?

Jag har nog hållt på med rätt så mycket. Spelade blockflöjt, tvärflöjt, piano. Spelade handboll i 6 år. Började rida i 3an. Sen har jag dansat lambada, hiphop, jazz och funk jazz. men det är nog allt hoppas jag.

Vilka 2 av de följande orden passar ditt barndomsjag bäst: tuff, missförstådd, snäll, plugghäst, lat, blyg, söt, klumpig, smörig, extrem, "svår", sprallig, aktiv, korkad, rädd, poppis?

Ehh.. måste man välja utav dom? Snäll var jag iaf.. men ja..

Vilka idoler satt på väggarna i tonårsrummet?

Det är så sjukt många ju! men just tonåren.. hmm.. först en massa snygga skådisar o sånt. sen blev jag popare o då blev det alla som nångång sett lite popig ut typ. :D

Vem från din barndom skulle du vilja träffa igen?
Jag vill träffa Lina igen, hon jag skrivit om, men det lär jag ju göra också! Sen så "min" häst Micke. I övrigt vet jag faktiskt inte.. det är en svår fråga. men jag saknar nog inte så himla många ändå.

Twin Peaks eller Lost?
varken eller

Melodifestivalen eller Idol?

Melodifestivalen alla gånger!

Aktuellt eller TV4 Nyheterna?

Aktuellt kanske?

SvD eller DN?

GP!!!!!!

Album eller konsert?

Men jag blir så trött. för man kan inte jämföra. man går inte på konsert för att lyssna på musik utan för hela känslan! men man lyssnar inte på album för att få konsertupplevelsen! så det så!i övrigt säger jag mp3! ;)

Bästa uppföljarfilmen:

Ska det vara en renodlad uppföljare eller får det vara en del i en serie? fast jag vet ändå inte. xmen2 är iaf bättre än 1 ;)

Har du någon favoritmat?

Mexikanskt! Yummie!

Vad gör du en helg om du är helt solo, no kids och inget jobb?

om jag är helt solo brukar jag mest bara slappa. se på tv o äta glass typ.

Var handlar du mat?

Mest på ica maxi, men även på ica nere i stan o så ibland coop extra.

Vad är vardagslyx för dig?

Att må riktigt bra! Att känna mig liksom :) hela dagen! :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Hur många gånger har jag svarat på den här frågan? JA!

Bästa stunden på dagen?

När man somnar kanske? annars när man är i stallet eller gosar med grisarna. eller tar en tupplur med roger.

Vem vill du säga förlåt till?

Min förra kanin.

Vem vill du slå på käften?

Jag vet inte om jag vill slå någon på käften.

Vilket jobb skulle du ha om du inte hade det jobb du har nu?

Jag hade gärna jobbat i ett stall just nu.