ingen mer ensamtid

idag har mamma o pappa kommit hem hit från amerikat.
så var det slut på lugnet då.
det är jobbigt att ha dom här, men det är rätt käckt också. men fyfan vad jag med en gång känner trycket över hjärtat. med en gång. dom hinner knappt komma hit innan det händer. men det är väl bra träning antar jag. träning på att må bra. programmera min hjärna så att den mår bra istället för dåligt.

psykologen har med andra ord gått bra.
i fredags var jag där för sista gången på ritkigt länge. skönt att slippa, men jobbigt att man ska "klara sig själv". hon tyckte dock att jag skulle jobba hos dom. :D för att jag har lärt mig allt så fort. det är lite skoj. för jag vill ju ändå jobba med sånt.. så kanske ska jag sätta det som min nr2 på listan? istället för att ha agronom som nr2?

rogers jobb har skitit sig typ. eller blivit uppskjutet väldigt länge. så just nu vet vi inte alls hur vi ska göra med något. nu när man äntligen VELAT flytta upp dit. blä. fick ju dessutom tacka nej till Mejram. det var iofs dock ganska skönt att ha en anledning till att tacka nej. inte bara få kalla fötter. men ändå. :/ jag vill ju ha den lilla hästen. fast jag tror hon har ont nånstans. hon sparkar för mycket bakut nu.. nån spänning eller nåt är det nånstans.

nåja. blabla. har väl itne så mycket mer skoj att skriva. bara att min mamma ändå är snäll, hon hade med sig saker till mig. :D och jag är så ruskigt kär i min nya väska. :D visst är den söt?

väskan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback