en oskuldsfull helg fylld med synd

Så var det dags att skriva lite igen! :)
Träningen för den nya tränaren gick superbra! Hon tyckte att vi passade bra ihop, och det var såklart alldeles kul o bra för själförtroendet att höra. ;)
Vi jobbade väldigt basic så att vi kan lära känna varandra, men jag fick ändå ut massor av det hela. skoj skoj.
roger var med o tog kort o filmade, men ridhuset var mörkt så det blev inte så värst bra, men en bild kan man väl slänga in? ;)

29516-18

Sen skulle jag ha ridit henne idag, men Tekla ringde i söndags o undrade om jag kunde byta dag med en av dom andra som rider henne, så det blir dubbelt upp på torsdag o fredag!

Fick ändå lite hästdos hemma i gbg också! Eller rätt mycket hästdos!
Gick upp tidigt o åkte till K för att pussa på Mejram o träffa alla. Mejram var så hemskt söt, som vanligt! Men fyyy vad jag saknar henne. det gör allt lite ont. jag vill bara ha hemskt mycket pengar så att jag kan köpa henne OCH en häst som går att rida "på riktigt"... eller nåt.. fan.. jag vet inte.. :(

Nåja. Det var kul att träffa alla och snacka ikapp sig lite! Men jag, maria och charlotte tyckte inte att tiden räckte till, så vi bestämde att ses på kvällen också för en öl eller två! :)

Sen bar det iväg till korsvägen för att hämta Sandra o så till Amanda. :) Fixade rätt snabbt o tog upp henne till ridhuset (fan det påminde mig, måste betala :O ). Men amanda ville inte alls. skulle flytta rumpan undan höger skänkel vilket resulterade i att hon backade... hon gjorde allt hon kunde komma på, förutom att flytta rumpan undan höger... så tråkigt att hon tappat så mycket. :( Men hon är ändå bäst! :D :D :D

Så snabbt hem o duscha o slänga i mig lite käk o så övertala mamma att skjutsa mig in till stan. Hade en supertrevlig kväll på Bitter med Charlotte, Maria och en kompis till Charlotte. Lite öl och en mojito och ett par cigg gjorde verkligen susen! Vi bestämde att ha en klassåterträff efter årsskiftet! ska fan se till att det blir av! :)
Det blev en ganska tidig sorti så att jag hann med ett tåg som var framme i alingsås vid en av min mor godkänd timme.. lite långt att gå från tåget o hem... :P

På lördagen åkte jag o mamma in till "stan" o shoppade lite. hittade vagabondstövlarna jag kikat på för ca 400:- mindre än här i sthlm. :) sen mötte vi min kusin+familj och min faster och tog en fika o åkte sen hem till oss så dom fick se huset. sen vart det dags att åka till Ingrid på thanksgiving. det var som det alltid är, man åt tills man nästan spydde blablabla.

så var det dags att åka hem till sthlm igen... med mamma i släptåg... hon åkte hem imorse och det var precis så man stod ut. eller nu får jag dåligt samvete. jag borde tycka bättre om att umgås med min mamma, för hon är så hemskt snäll. men det är påfrestande för mig, jag får sån sjuk prestationsångest. fast det är absolut inte menat, det vet jag.

igår var vi iaf runt o shoppade o åt god mat. så tack lilla mamma. :)

sen idag på jobbet var kristina tillbaka. den jobbiga uteliggaren. men hon var sådär härlig som hon är ibland. så hon fick faktiskt en liten peng. mest för att visa att jag inte alls tycker illa om henne eller vill henne något ont alls. hoppas det fungerar! däremot var tysken jobbig idag. han var hög som ett hus o var först bara rolig som han alltid är. men eftersom kristina skrikit o bråkat så mycket det senaste så var han bråkig med henne, så dom satt o skrek på varann tills väktaren kom. suck.

sen så råkade jag ut för min första dejtförfrågan på jobbet, något jag hört talas om men hoppats på att jag var för ful för att råka ut för själv (eller nåt). en av dom trevliga byggjobbarna som kommer förbi så gott som varje dag gick förbi o tog en tidning, sen kom han tillbaka lite senare (inget ovanligt i det), o så frågade han om det gick bra för mig idag.. o det är liksom inte ovanligt att man kallpratar lite med stammisarna, så jag var ju så trevlig jag bara kunde.. sen släpper han bomben o frågade om jag ville ta en kopp te eller nåt efter jobbet nåndag... :O

hann inte tänka utan sa bara att kanske det o att han får fråga en annan dag... hoppas att han såg chocken i mitt ansikte o låter bli att fråga igen..... :S

(och nu saknar jag min roger som är tillbaka i köpenhamn igen... buhu)


så nu när jag skrivit tills jag nästan kräks tycker jag allt att det är dags för en till liten såndär lista. den här testar hur snäll man varit i sitt liv.
as always snodd från karro.


Har du...

Snattat/stulit i en butik som liten?
Försökte snatta ett hubbabubba en gång, men mamma märkte det...
Snattat/stulit i en butik som tonåring? Tyvärr så var jag nog så dum...
Ljugit för dina föräldrar? Finns det folk som INTE ljugit för sina föräldrar?
Ljugit för din partner? Jag har nog inte ljugit för roger, inte som jag minns, men för tidigare.
Ljugit för en kompis? Jo
Tagit en oskuld? Nix, eller ja, inte vad jag vet ;)
Ljugit för en partner om antal sexpartners? Haha, varför skulle man göra det? :D
Fejkat en orgasm? Inte som jag minns, fattar inte poängen med det...
Låtsas sova för att slippa ha sex? All the time med ett ex. fast det hjälpte inte alltid... grrr...
Haft sex med nån du inte visste namnet på? Nog för att jag får svårt för att minnas ett par namn nu, men då kunde jag dom!
Haft sex med någon som hade tjej? Inte medvetet.
Slagit någon (inte när du var barn)? Ja, mitt ex och min bror.
Spottat någon i ansiktet? nix
Hällt en drink över någon? Drinkar är för dyra för att hälla ut, öl däremot, fast den personens egna öl... han var hårdrockare..
Skrikit hora till någon? Jag vet faktiskt inte säkert om jag har skrikit hora till någon på allvar..
Tagit någon drog? Allt utom rökheroin. haha nej men något litet sådär.
Missbrukat läkemedel? Inte på det sättet.
Gått mot röd gubbe? hehehehe varje dag nästan :D
Kört bil berusad? Ren idioti som jag innerligt hoppas att jag aldrig kommer ge mig på.
Jobbat svart? Jaoo.
Gjort en polisanmälan? Inte direkt så nej
Blivit polisanmäld? Nope
Ringt 112? Inte 112 men polisen i brådskande ärende.
Skadat dig när du varit berusad? hehe.. jo.. :D
Dödat ett djur? Nån insekt sådär men inget stort.
Varit full på jobbet? haha vad skoj det skulle vara. :D
Sjukanmält dig från jobbet för att du varit bakis? Hahaha nej men det lär väl hända.
Ljugit när du besvarat de här frågorna? Hur löjlig är man om man ljuger i sin egna blogg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback