jävla fläskfitta

ja det är jag det. en fläskfitta. bland annat.
hade inte världens bästa dag på jobbet direkt. kopierar från buke där jag skrev av mig när jag kommit hem.

dagen började som vanligt ganska bra. tåget var i tid så jag han med rätt tunnelbana och kom i god tid till jobbet. fixar o donar o börjar jobba. allt som vanligt!

2 av "våra" uteliggare ligger o sover o några är vakna o går runt som dom brukar.. vid 8tiden brukar det vara väckning för dom av antingen de som städar restaurangen som ligger där dom sover, eller av polis/väktare, detta för att det behövs städas..

idag så väckte en av dom vakna sin sovande flickvän. tydligen ville hon sova vidare och blev SKITFÖRBANNAD! hon går upp o pissar (i tunnelbaneuppgången, inte på toaletten två meter bort) och sen tar det hus i helvete. hon går o sätter sig på sin "säng" och ser mig. då får hon för sig att jag är roten till allt ont och börjar gorma o skrika på mig, om mig och om mitt arbete.

efter en 10 minuters skrikande så hör jag varför hon är arg, jag är tydligen ute efter hennes pojkvän (medelålders skåning som nyligen kommit ut från finkan där han suttit för skattebrott mm). och henne kunde jag minsann inte lura, hon förstod nog, så som jag stirrade på honom!

den andra sovande killen vaknade och packade ihop sina saker ganska kvickt. han tittade på mig, log och pekade sedan på den skrikande kvinnan och gjorde ett "koko"tecken o sa psykotisk. han kan ingen svenska.

en annan man som inte heller kan någon svenska gjorde ungefär detsamma och sa något i stil med att jag inte ska bli ledsen för jag är snäll. sen gick dom två.

så fortsatte hon skrika till straxt innan 9, då det tillslut kom en väktare o sa att det var dags att packa ihop och gå. då blev det lugnt o skönt i ungefär 15-20 minuter då hon fick annat o tänka på.

men vad gör dom istället för att packa ihop o gå?
jo dom ställer alla sina saker precis vid mina tidningsställ. tack!
så efter en stund började hon skrika åt mig igen, dock inte lika högt.

sen försvann hon och hennes idiot till pojkvän börjar prata med mig, när hon kommer tillbaka o ser det blir hon skitförbannad såklart och kastar sitt kaffe + deras två groggar på folk, tar sin väska o går efter lite mer skrik. varpå pojkvännen säger att jag inte får ta åt mig av det hon säger, hon är ju bara sjuk.

då hade jag i ca 1½ timme blivit kallad för subba, fitta, fläskfitta, madamfitta, hora, jävla uteliggare mm mm. kul! OJ vad motiverad jag är att gå dit o ställa mig imorn igen. men min käre konkurrent/kollega är så snäll o sa att om hon är lika jävlig imorn så ringer hon polisen. det är hemskt skönt att ha henne på plats, hon har jobbat där länge o känner uteliggarna väl och kan peppa en.

men det är svårt att inte bry sig när det är det enda man hör så länge... speciellt när man inte gjort annat än gjort sitt bästa för att vara trevlig och behandla dom som folk och prata med dom när dom vill prata trots att man då inte får gjort något och skrämmer iväg kunder...


nåja.
slutar o åker hem.
där ligger ett brev från min läkare i gbg som skulle ge mig en remiss till psykläkare och psykolog här uppe. så i brevet står det att eftersom jag varit där väldigt få gånger det senaste 1½ året o då bara för att få nya recept så får jag ingen remiss. jaha vad bra! det var ju inte så att det var DOM som sa att jag inte behövde gå dit mer. psykologen fick jag träffa efter ett år för en utredning, nästan ett år senare igen skulle jag börja få träffa honom för samtal varpå jag tröttnade o gick privat istället, vilket jag inte har råd med nu.

varför ska man behöva slåss för att få hjälp när man är sjuk?

hoppas läkarna här fungerar bättre för jag orkar fan inte med ett till ställe som är lika handikappade som på det första.

hurra hurra!
ska skriva ett brev till psykstället i gbg. dom ska få veta vad jag tycker och tänker om dom! *grrrrr*
sen så är det egentligen lika bra att jag får fixa själv, ska ringa vårdcentralen. måste ändå se till att få prover tagna på min sköldkörtel eftersom det troligtvis är där mina problem ligger (har jag skrivit om det redan???).

iaf.
resten av dagen har varit bra! :)
åkte ut till stallet o hade bestämt mig för att rida ut- vädret var bara för härligt! var ensam i stallet o kunde fixa o dona i lugn o ro vilket behövdes. fick bara rensa tankarna helt utan att behöva vara trevlig! Herda var glad idag o verkade tycka om uteritten! och jag är helt imponerad över att jag hittade rätt! vi höll på att gå fel på ett ställe men det löste sig! :)
så travade vi på asfaltssträckan o hon fick för sig att hon skulle försöka sticka! hehe. den lätta gick inte jag på minsann! ;) sen så sista biten så blåste det väldigt, då blev allt farligt haha.. men hon fick minsann se till att lugna ner sig, o det gjorde hon också! :)
slutet gott allting gott!

sen åkte jag hem, plockade lite, o åkte o hämtade roger! :D
vi har handlat, ätit o så har han fått börja lära känna glenn o roland lite! :) dom är så roliga ibland att man nästan dör! :D

just nu vill jag bara ha torsdag, då ska roger nog med till stallet o ta kort när jag rider! :)
fast då måste jag först genomlida imorgon. men en skrikande alkiskristina och sen ett möte på kvällen med jobbet. HURRA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback