nervöööööst!

Imorn ska jag o Herda rida för tränare. och jag är så sjukt nervös! det är ju första gången för tränare på riktigt! eller det är det iofs inte alls. min älskade Tamara i usa är ju faktiskt en riktig tränare.. men ändå! ihhhhk liksom!
Tränaren har tränat en tidigare medryttare och Herda förut, så hon kan ju hästen. Vilket också känns lite skakis, för tänk om hon tycker att jag rider henne helfel?
Haha.. usch vad nervös man kan bli!

Men det blir säkert bra. :)

ska hem till göttlaborg imorn också! vi åker så fort jag ridit klart o kommit hem o duschat typ. ska bli skoj att se nya huset! o så ska jag till K, rida amanda o så är det thanksgiving också! mmmmmmm!!!!

fast sen på söndag åker roger hem. :( jag vill ju ha honom här ju. det är mycket bättre då! :(

mamma kommer med upp hit på söndag också.. gud så jobbigt. :P men samtidigt är det säkert lite skoj också! :D jag ska fan inte låta henne dissa om det är lite ostädat dock, för det är mitt jävla hem! ;)



Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh hoppas att det gick bra. posta lite bilder på hästen vetja!

2006-11-16 @ 19:54:10
Postat av: karro

såg precis att du gjort det i ett tidigare inlägg. sorry. jag hade helt glömt bort din blogg, detta måste genast åtgärdas. har länkat till dig från min så att jag inte ska tappa bort dig igen. *puss*

2006-11-16 @ 19:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback