jag är smittad

min bror kom upp till sigtuna o hälsade på tisdag-onsdag. han hade med sig en bil full med skit till mig också. :D så när han kommit o vi lastat ur allt blev det en tur ner till Sigtuna Krog och så var sin pizza- jag fyllde ju faktiskt år! ;)

Innan han kom hade jag och roger varit på IKEA kungens kurva, o jag måste säga att jag inte var så värst imponerad. det var INTE värt att åka den extra biten kan jag säga, tacka vet jag barkarby, och så kanske uppsala, men där har inte jag varit än. Vi fick iaf köpt lite allt möjligt, bla en jättefin matta till vardagsrummet, lampor och lite smått o gott.

Dagen efter fick vi dock åka till Barkarby iaf, för att köpa sånt vi inte hittat på kungens kurva, och för att köpa lite tillsatser till lamporna eftersom vi inte märkt att vi behövt det dagen innan. Vi kommer hem och då inser vi att vi köpt fel till lamporna, så roger åkte snällt upp till uppsala o bytte dom... men tillslut fick vi iaf upp alla lampor, så nu har vi iaf en taklampa i varje rum! :D Hallampan är sketasnygg dessutom! ;)

Badrummet är  också i princip klart nu, fick in en liten rullvagn att ha alla grejjer på (smink o sånt) en liten hylla till hårvård mm och så en duschhylla till schampo mm. Blev riktigt bra där inne!

Balkongen börjar också ta form. Köpte ett par skitbilliga trasmattor som vi la ut, o så fick jag min röda fotölj när bror kom som vi ställde ut. Köpte en blompedistal att ha ljus på o sådär. Riktigt mysigt! :)

Ska ta bilder på allt sen nångång o lägga upp. Det känns iaf mer som ett hem nu! :)


Sen så ska vi nog köpa marsvin! :D
Har hittat två skitsöta som är precis som jag vill ha dom och dessutom rätt billiga och bor nära :)
Ska man bara fixa en bur, o kolla igen med marsvinsvakten/djuraffären så att någon av dom kan ta dom över jul, eftersom jag troligtvis åker till amerikat då!


Roger fick sitt nya schema också, han har en bra ledighet i samband med hemmastandby så han kommer igen om ca 1½ vecka o är hemma ett tag! sååå skönt att få hem honom lite! :)


O så det roligaste av allt! Jag har hittat en häst! :D
Hade lite ångest innan över hur jag skulle göra men pratade med både Kicki o Sara om det och blev rejält upp-peppad! Så jag åkte o provred hästen jag skulle provrida och det var SUPER!!! Ägaren var supertrevlig och verkade väldigt lätt att ha o göra med. Hon verkar ha en bra syn på hästarna som stämmer överens med min egna. Vi red ut en rätt bra sväng o hästen var superhärlig! Hon kändes verkligen som en häst för mig! Jag får dessutom väldigt fria tyglar, får träna o tävla osv, men såklart under ansvar, vilket känns väldigt bra eftersom jag har vart så väldigt bortskämd med Amanda- göra precis som jag vill men såklart använda mitt sunda förnuft!

Ska dit igen på tisdag, och jag längtar! :D


Nu är jag hemma i gbg!
Det är stallfest ikväll o det ska bli sååååå skoj! :D
Igår var jag dessutom på solrosen med Louise, Fidde, Ida och Fia! Fick ett gäng jättefina dricksglas i olika färger! :) Dock blev det en tidig kväll igår. Min käre bror smittade mig med VÄRLDENS förkylning när han var uppe o hälsade på.... I torsdags kände jag bara faaaan jag håller på att bli sjuk... o mycket riktigt... :/ Att jobba i fredags var lagom kul, stod bara o snorade.. Men rickard var snäll o tog min sista halvtimme så jag kunde åka lite tidigare. Så kom roger o hämtade mig o så åkte vi hem till gbg! :) Åt middag ute med familjen + brors nya o så sen solrosen då när roger åkt med tåget till köpenhamn.

Idag känner jag mig väl lite bättre, inte lika tung i huvudet och bihålorna är inte lika tryckande proppfulla. Men vi får se hur jag gör ikväll, kanske låter bli att dricka o åker bara dit o har roligt istället.

vi får se helt enkelt! :D

Kommentarer
Postat av: pernilla

Åh vad roligt med hästen!

vad är det för en?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback