I need to get laid?

eller jag vet inte.
men jag behöver fan hångla iaf.

gick upp snortidigt idag o stack ut till stallet, mockade flickornas boxar (vilket faktiskt tog förvånansvärt lite tid), halmade och sket i resten eftersom klockan började ticka. tog in herda och gjorde iordning henne lite snabbt innan vi gav oss ut. tog en tur till sandgropen för att kolla underlaget vilket var helt ok. men det är ju kul att sitta på en helt jävla koko häst. hon var helt och hållet uppe i det blå. blev faktiskt sur på henne några gånger men vad hjälpte det. hopplöst att sitta där o veta att jag MÅSTE galoppera. så det var bara att fatta o hoppas på det bästa. brall hit och brall dit men hyffsat snälla o hon slutade när jag morrade. fast det var lite jobbigt, för att trycka på henne = hon sticker o drar ner huvudet som fan o bockar skiten ur sig.. hålla ihop henne = hon samlar ALL energi uppåt.

nåja. jag åkte inte av o hon fick galoppa lite och hon är sepe.

sen var det bara snabbt ut i hagen med kraken igen så jag kunde åka hem o slänga i mig lunch o duscha o åka på arbetsintervju. gick bra tror jag. fick göra två test också, matte o läsförståelse. läsförståelsen är jag smartare än 99% av befolkningen, o på matte 83 eller nåt sånt.. hon som intervjuade mig var mäkta impad och sa att hon inte varit med om maken innan. :P

sen tillbaka till stallet där jag mockade åt aatos o heko, resten var fixat!

prata med tekla om herda och frågade om jag kunde longera henne imorn så hon får bralla av sig. så det ska jag göra imorn. jobba skiten ur henne från marken så att hon brallar ur sig varenda jävla bock hon har i systemet. hon ska få jobba tills hon inte ens funderar på att bocka. jag har nog två horn i pannan men JÄVLAR!!!!

sen så ska jag mocka hela stallet imorn med. bara aigur som har medryttare imorn så alla utom honom, lazzo o lillaatos såklart då. haha. eller så gör jag dom också när jag ändå är igång. vajj nått liksom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback