kycklinglycka

kom iväg till jobbet i tid idag lagom till att det faktiskt kom lite folk. hade tydligen varit ruskigt dött på förmiddagen så kicki hade även fixat lite åt mig, pasta, kyckling o sallad! o pastan o kycklingen är ju det jobbiga... hade ganska lugnt. typ en rush men en liten sådan. tror jag fick ihop allt till buffén imorn utav det som fanns iaf. men fyyy vad jag inte gillar att hacka lök.. fan vad ont det gör i mina stackars arma ögon!
och som vanligt- I love my kollegor! peter jobbade o han är alltid rolig, han surade på mina vänner med mig när jag berättade om gårdagens fiasko. hehehehehe.. ;) sen gjorde jag honom lycklig genom att tala om för honom att det fanns maaaassssssa kyckling till honom i kylen. o han blev verkligen lycklig också. haha.
hade lagom mycket att göra fram till 5tiden då det dog helt. pratade med karin o ola, läste tidning, pratade med någon enstaka kund... chill!

mamma o pappa är hemma också, o det är på gott och ont som vanligt. skönt att inte behöva vara helt själv men jobbigt att aldrig vara det också.

har blivit tvingad av karin o daniel att jag ska med upp till stockholm över midsommar. jag o karin åker upp efter jobbet på torsdag, sen firar vi midsommar hos nån kompis till daniel som har ett hus vid nån sjö. sen ska jag träffa tekla o hästarna också såklart. pussa på mina små fölisar. (ja dom är mina. tekla bara tror att dom är hennes ;) ). ringde o tjatade ett bra tag med henne idag. herda hade vart i sitt esse igår. lastat sig jättebra, slängt sig av, gått på direkt igen, stått kvar, stått kvar när dom skulle lasta av men sen vägra tränsas... alltså VÄGRA. sen lasta bra, gå av hyffsat. alltså hon är ju knäpp. allt eller inget. :D "fan dom kom på hur man gör med lastningen, vad ska jag komma på för djävulskap nu istället?" saknar min toktant! :D

idag är helt enkelt en bättre dag.
helt klart bättre.
och gud vad skönt det är när allt känns bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback