skivan har hakat upp sig

och nu är det det sista avsnittet av Sex and the city, eller om det är det näst sista...
och jag vet inte hur många gånger jag skrivit om det. och jag vet inte hur många gånger jag kommer fortsätta skriva om det. jag antar att det kommer fortsätta tills jag antingen kommer över det, eller dör. :P

jag tänkte inte skriva mer nu.. utan bara njuta av detta totalt sjukt underbara avsnitt och sen älta vidare när det är slut!

så det så!

-----------------------------------------

så var den slut då. sååå bra. fast den här gången blev jag inte lika hysteriskt ledsen som jag brukar bli, kanske för att jag är på väg hem? kicki kommer upp o hälsar på den 26e, o den 28e behövde hon vara tillbaka, så då flyttar jag hem! fyy vad jag längtar!

och så har jag fått två positiva tillfällen sen sist jag skrev om Big. då var jag ju alldeles arg och förstod inte alls varför han höll på som han gjorde. o så bara pang säger det o jag har inte den blekaste aning om varför han ändrar sig så tvärt heller. hur man ena dagen kan ignorera helt och nästa vela ses helst igår. men men. idag har jag fått mina nya förhoppningar om att vi kommer lyckas ordna allt. för kan carrie o big så kan vi? eller hur? ;)

o så var det själva bröloppet på Bams unholy union också o dom är så fina. haha. men dom är ju det. jag vill också gifta mig med min badboy o att iggy ska spela på festen efteråt. men det kan jag nog drömma vidare om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback