hahaha alltid!

jag borde så sjukt mycket sova, men tänkte dricka lite vatten o skriva först.
ikväll var det lite halvplanerat att träffa louise o dricka lite vin hos hennes syster och göra en tidig kväll av det hela. men när louise ringde så låg jag o sov såååå himla sött i soffan så jag orkade inte duscha eller ta mig till staden just då. men vi sa att vi skulle höras senare för dom skulle ju in till stan och jag hade ändå sovmorgon (lena är borta så vi ska rida för anna 2 timmar senare istället! hurra!).
vid åttatiden pratar jag med louise som tycker att stan är en bra grej. så jag fixar mig o åker in så att jag är inne vid 22. louise var dock inte helt med noterna och hela gänget satt fortfarande hos systern i högsbo. JAHA kul! blev lite veligt i några minuter innan jag hoppade på en vagn mot örgryte o gick hem till kekke där han o niklas satt o fixade munkdräkter inför en halloweenfest imorn. så jag satt o drack lite vin med dom medans dom sydde klart o sedan gjorde sig vackra så att vi kunde bege oss mot stan. dom är verkligen roliga ibland, och oj vad bra munkdräkterna blev, är riktigt imponerad! :D
mötte upp louise, syster o fidde på avenyn o efter lite om o men kom vi in på rockbaren. det första som händer är att jag tycker mig se David. david från förr. från massa år sen. som bodde i trollhättan o brukade ringa när han var askalas. david som var sketarolig men som jag inte pratat med på sjukt länge. så efter lite spanande (var osäker på om det var han) så kommer han fram o det är klart att det var david! haha. jag blev alldeles nervös. mongo! :D kul o se honom iaf. han är inte dum att vila ögonen på. hahaha.
sen så när jag o louise ska köpa mer öl så hittar jag jonas! min jonas alltså. han verkade vara som vanligt, så vi kramades lite o jag tog hans nummer o jag lovade att höra av mig, har saknat honom som fan. vi har alltid haft perioder då vi inte hörts, men nu var det nog typ 3 år sedan sist o det är alldeles för tråkigt!

varför är det alltid så?
man kan inte gå på rockbaren utan att hitta folk man känner men inte träffat på länge. hahaha. sjuuukt. men himla skoj med. iaf som jag bara träffat på bra folk! :D horray!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback