parken corro?

jag kan säga att det tog LÅÅÅÅNG tid för mig att förstå vad som hände imorse. jag kunde inte för mitt liv förstå vad det var för irriterande saker som störde min sömn. men det var ju mobilen som pep vakning. den jäveln! 4:30 var klockan. helt totalt okristligt!

men men. upp och iväg kom jag tillslut. bäcksvart var det. mer trafik än jag tänkt = inte ha helljus = svårt att se vart kamerorna är. vet ju på ett ungefär, men ändå. slog iaf rekord på att komma till skolan snabbt o var väl där straxt efter 6, gänget utan bilar stod o väntade och kanske 30 sekunder efter mig kom bil nr 2 och vi kunde åka mot eskilstuna och parken zoo. våran basgrupp bestämde ju att vi skulle försöka få åka dit på ett litet studiebesök och få reda på lite om deras bevarandeprojekt o sånt och det fick vi. intressant och ack så söta djur! vi hann dock inte med så mycket på dom 2 timmarna vi fick. vi såg gibbonerna (som är totalt fucking underbara), ena tigern, komodovaranen, lejonen, fiskarkatter och lite skrikiga fåglar. o lite annat vi gick förbi i all hast. hägnen vi såg var överlag väldigt trevligt. gibbonerna hade det riktigt trevligt, det stora tigerhägnet såg fint o hyffsat stort ut, men då det är en ny hona sitter dom i karantän nu tyvärr. o ja, överlag bra. men det var lite sådär neeeejdå vi har iiiiiinga stereotypa beteenden hos våra djur. o det kanske dom inte har, vad vet vi. och det är klart att det alltid går att förbättra också. men ja. :D gibbonerna är min nya kärlek. en var så himla söt, sprang fram (hoppas på att kunna visa er en film sen på hur sjukt söta dom är när dom springer :D) o svingade sig upp i trädet närmast oss för att sätta sig på en gren o GLO på oss. haha. :D

sen åt vi en ruskigt god lunch på tuna park o sen den långa resan hem. släppte av klasskamraterna o körde vidare. la mig på soffan o sov en stund innan jag gav mig ut till sandra o corro! åh han är så söt! min älskade lilla corrobus! ska ta honom två onsdagar på raken nu då sandra är borta o carola har skitmycket på onsdagar. vi skrittade ut en svänga o hade det bra mest. kul att mysa i stall! såhär fin blev han också, tänkte att det bäst att öva inför framtiden när han o Emelie ska ut på tävlingar ihop. :D

image145


o så en mysbild när vi kommit hem från skrittsvängan, lite mörk, men så är det ibland
image146


o nu ska jag snart sova. men är lite för sur för det. onsdagar är det ju fest på puben på skolan. och ibland är det teman. ikväll var det tema western/bonde. och jag hade sett fram emot den här festen och ville verkligen gå då jag missat alla andra fester. hade verkligen planerat för det.
men nej. pga 1 person så var vi tvugna att åka tidigt till parken idag. pga något som denna person ändå ändrade så att det inte hade spelat någon roll. o det finns liksom inte en chans i helvetet att jag orkat med kvällen efter dom få timmarnas sömn jag fick, och att åka hem, sova o sen tillbaka till skolan kändes inte värt heller. men så fick jag ju åka o mysa häst så då kändes det ok. men så kikade jag på bilder från festerna o kände bara FUCK IT vad sur jag var ändå. grrrr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback