orolig matte

Jaha.
Igår tog jag upp Roland för att klappa lite o se över honom, vilket jag försöker göra en stund varje dag, men den här veckan har varit lite upponer så det har mest blivit lite klapp i buren när jag matar o sånt... Bägge har ju verkat må lika bra som alltid så vafan. Men så igår så ser jag hur han ser svullen ut vid ena bröstvårtan, trycker lite o sådär men han har inte ont. Bestämde mig för att ignorera det någon dag o se om det går över eller blir värre. Idag följde Emelie med hem efter skolan för att se lägenheten o hon ville ju hälsa på dom små så jag tog upp Roland och vi klämde lite noggrannare på knölen. Var varken mer eller mindre svullet men eftersom vi klämde mer så kände man att det verkligen var en knöl. Inte precis under bröstvårtan utan mer vid sidan. Bläääääää!!!!!

Kändes som att det ändå inte är så mycket att göra på helgen så på måndag ska Em prata med nån av djursjukvårdarna hon känner o se vad hon tycker att jag borde göra, o sen beroende på det så får jag väl boka tid hos veterinären för honom. Finns ju iaf kliniken där som känns bra, eftersom dom har utbildning känns det ju som att dom borde kunna alla djur ganska bra med. men bläääää!!!!!!!

Tänk om det är något som inte går att fixa o han måste avlivas. Inte bara att jag såklart kommer bli sjukt ledsen över det, utan vad gör jag sen? Vill inte ha något mer marsvin, men glenn får inte vara själv (o skulle vara så himla ledsen själv också), men jag kan ju inte sälja glenn heller!

jävla skit! :(
han är ju bara 2,5 år, marsvin blir ju iaf 5-7 år gamla, om inte äldre. 2,5 är ju skitlite!
jaja. han äter glatt osv så det är ju inget akut. får man väl trösta sig med! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback