OS- herrarnas gymnastik

OSsändingarna här i USA är ju lite speciella, dom visar konstiga saker som man undrar vem i helvete vill se och inget intressant alls. simning visar dom nästan jämt, spelar ingen roll om det var 3 dagar sen phelps vann just det loppet, dom visar det ändå.. klipper från livesända finaler i andra sporter till kvallopp i simning som ingen amerikan ens är med i... hmmm... nåja.. har iaf fått se phelps alla guld, vilket såklart är superkul! en sån nisse han är! helt otroligt!

något annat som dom visar mycket av är såklart gymnastiken (men simningen går såklart före, samma där, dom visar hellre ett kval i simning än finalen i gymnastiken....). ikväll är det herrarnas individuella tävling, kikade även på deras lagfinal. och redan då slog det mig hur otroligt roliga dom är! :D dom är såklart helt otroligt duktiga, man förstår inte hur man kan lyckas göra saker dom gör, men så går dom till fristående (eller vad det nu heter) och är bara för jävla roliga! :D dom gör värsta serien tvärs över golvet med fler volter, snurrar och inoutvrängande av sig själva att man inte tror att det är sant, sen så ska dom gå till ett hörn och gör ett fånigt litet hopp med sträckta små tår och ser bara skitlöjliga ut! :D sen lite här o där ska dom göra små vackra snurrar och ser mer ut som små bäbisar som inte lärt sig gå en och man förstår inte hur dom kan vara så osmidiga när dom kan göra sjuttielva volter på raken. :D det är iaf roande att se på! :D

annars har jag mest totalt sepeångest över att behöva åka hem. har bara 5 hela dagar kvar nu.. 5 ynka dagar. :( jag viiiiiilllllll inte. :( jävla skit! hann med lite shopping och solning idag iaf, blev ett par jeans, en topp och en luvtröja. jeansen är jag lite osäker på dock, en storlek satt perfa i midjan men skulle bli alldeles för stora efter lite användning, en storlek ner var för små i midjan, bättre överallt annars dock. men det fanns potential för att bli lagoma i midjan om jag går ner ett kilo eller två samt att de töjer ut sig såsom jeans gör! hoppas hoppas att det var ett bra köp! ;)

imorn är det rida som gäller igen, hoppas jag. red i tisdags på rihannon igen, riktigt bra pass! var inte lika varmt så jag orkade mer och dessutom börjar hennes motor komma igång igen! hennes ägare är tydligen överlycklig över att jag rider henne, känns lite konstigt eftersom jag aldrig ens träffat henne! :P blev iaf mycket uppvärmning i kvickare trav, dock SKITSVÅRT att behålla den i nedsittningen, man skumpar mest runt och då tappar man henne helt.. blev en del bra galoppjobb och fick till byten åt bägge håll, vi avslutade galoppjobbet efter ett klockrent byte åt det svåra hållet! tänka sig! jag vet ju inte ens vad jag gör. haha. men det kändes att det skulle bli klockrent, för jäklar vad bra jag red fram till bytet, faktiskt! :D massa bra tips att tänka på med sitsen också, sånt som kom naturligt när jag red mejram och hade henne bra men som man såklart bör tänka på alltid. sånadär småsaker som man gärna glömmer bort när allt inte bara flyter på... skulle hoppat dreamy sen men vi jobbade så länge med R att det blivit sent, så hon longerades över hinder istället och tanken är att jag ska hoppa henne imorn, men det är ju sällan allt går som planerat så vi får väl se! :D

sen blir det förhoppningsvis middag på det härliga italienska stället med dom sketasnygga ägarna.. mums! (både maten och ögongodiset! ;) )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback