besviken nu igen

jag är så sjukt trött på att bli så jävla besviken på mina vänner. ännu en lördagkväll. ännu en kväll framför tvn. jag hade aldrig kunnat med att göra som dom gör men fine. skit i det då.

ska väl sätta igång o läsa lite nu ikväll så man kanske får lite mer gjort. har inte läst mycket i veckan och det är nu inte ens två veckor kvar till tenta. o då ska vi ju även hinna med en resa till uppsala på onsdag o torsdag. hurra! jag vet vad jag egentligen måste göra för att hinna plugga in allt som måste in men vettefan hur jag ska få tid till det. dessutom är dom så hyggliga att vi fått hela EN dag innan tentan till plugg!

i fredags skulle jag vara duktig o plugga i flera timmar efter skolan o döda tiden jag hade innan jag behövde åka till skövde för att se kent igen. det gick ju sådär.... ett gäng skulle iväg o fika o det kan man ju inte bara dissa hur som helst. :D så skulle jag plugga lite efter det... tror jag läste en sida... inte helt lyckat! men men. in i bilen o iväg till skövde. hittade klasskamrater där o väntade sedan in peter pan som kom lagom innan familjen började. o här hade ju fia prisat till gudarna men det var bland det sämsta jag sett. själva musiken (dvs utan sång) var bra som fan men vadfan nissen höll på med förstår jag verkligen inte. tack o lov körde han bara i typ 20 min o sen kom kent ganska omgående! lyckades ställa mig så jag fick se markus nästan heeeeela tiden! han är så fin min käre karl!

bra konsert men jocke var avslagen o dom spelade varken berlin eller elefanter! hur kan dom inte spela elefanter? :( elefanter är ju bäst. men avslutningen med om du var här och sen dom andra var sjuuuuukt bra! o så var markus bra. alltid!

sa hejdå till peter o hittade klasskamraterna igen som åkte med i bilen till skara innan jag kunde tuffa hem skitfort o sätta mig lite lyriskt på msn innan jag gick o la mig för att sova alldeles för lite som vanligt o när klockan ringde var jag faktiskt tom sugen på att skippa ridningen så trött var jag! :S men det är klart jag inte gjorde det utan släpade mig upp o åkte iväg. mejram var skitstressad o när några hästar skulle ut i hagen slog hon av helt o ställde sig vid fönstret o vävde hysteriskt helt okontaktbar. min stackars lilla häst. :( hon kändes fin på framridningen sen men fick inte till det helt sen. jobbade dock med galoppfattningar o det är ju inte helt lätt på henne när hon inte är helt avslappnad. hon skulle mest bara galoppera hela tiden så det gick inte att göra en bra fattning utan minsta tendens till fattning blev att hon handlöst kastade sig iväg i galopp.. men men... vi kunde iaf i galopparbetet komma fram till att jag inte ska jobba med spårningen med en gång trots allt, utan få henne lugn först och Lena bad tom om ursäkt för att hon sagt åt mig att tänka på spårningen med en gång. haha. nåja. högern blev inte riktigt bra, om vi väl fick till det lite så spände hon sedan till sig o bytte o hade sig.. men vänstern blev faktiskt ganska fin! o sen traven efter galopperna så var hon superduperfin. dessutom fungerade skritten ovanligt bra!

när jag sedan stod o mockade med emma kommer åsa intågandes o frågar om jag inte ska rida hennes Fia eftersom hon själv var så trött. hade tänkt åka hem tidigt så jag skulle hinna sova plugga o städa men vem kan tacka nej till det erbjudandet? var väldans lyxigt, behövde inte ens göra iordning hästen utan bara hoppa upp o rida! och ojojojojojoj! hon är ju en "riktig" häst. som är välutbildad i både hopp o dressyr, stor o rejäl! kändes skitkonstigt först o när jag skulle börja trava höll jag på att åka ur sadeln, men kortade lädrena ett hål o fick kläm på det! längde när det var dags för att försöka sitta på den stora saken o så länge jag inte tryckte på henne så kunde jag faktiskt sitta! :D

gjorde väl inget konstruktivt egentligen och verkligen ingen nytta utan det blev mest att jogga runt. var själv trött o så är det så svårt när man sitter på en ny häst! men himla kul var det också. otroligt trevlig häst och timmen jag hade på mig gick faktiskt alldeles för fort och jag hade väl ingen större lust att avsluta! det är så himla kul att rida såna hästar, det är precis en sån jag vill ha (fast med bekvämare trav ;) ). en som kan lite dressyr o som är superförlåtande i hoppning o löser sakerna åt en. fast ändå så är det så behändigt med hästar som mejram som ju numera, för mig, är så otroligt lätt o mjuk att rida. men man blir ju lite kluven ändå!

åsa tyckte iaf att det såg jättetrevligt ut o tyckte att hon hade rätt om mig, att jag faktiskt är en duktig ryttare för att Fia minsann inte är någon lätt häst. :P hon tyckte dock också att det var underligt att jag tycker så bra om att rida för Lena eftersom man inte kan rida Fia om man rider på Lenasätt. men jag tror att det är tack vare Tamara som det funkar, och att jag faktiskt fått rida lite "mer" än vad andra får göra för Lena. eller jag vet inte. Jag ser inte riktigt kontrasterna i hur jag red Fia och hur jag rider Mejram (eller ja, dom är ju sjuuuuukt olika men min ridning var ju ändå samma i grunden). Men jo, jag har nog insett hur mycket ridningen för Tamara har gett mig, mycket tack vare hästarna jag fått rida där också!

nu är klockan 22 och jag ska försöka läsa ett kapitel o sen gå o lägga mig! hinner inte sova ut förrän fredag så det är väl smart o ta tillfället i akt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback