då var det gjort!

nu är jag anmäld till min första riktiga dressyrtävling.
eller den på bulycke med battis var ju nästan riktig, men den här är helt riktig. lokal tävling på munkedal. LC:1 och LB:0. herregud. vad har jag gett mig in på?

dessutom bara en månad på mig att hitta en kavaj som passar! :S


bläääääääää.
ska jag verkligen vara nervös i en månad nu?

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh vad skoj! Klart du inte skall vara nervös i en månad, det är inte särskilt konstruktivt hörru. ;-) Första tävlingen ÄR läskig, och de nästföljande typ tio också, men trösta dig med att det tar mååånga starter att lära sig tävla. Jag har inte lärt mig än men börjar iaf bli bättre. Är en VÄLDIG skillnad att rida som man rider normalt och att rida på tävling, så misströsta inte om det inte känns fantastiskt första gången!

Heja, heja!

Postat av: Lizan

näää jag vet! har ju ridit några program på henne iaf men har ju inte riktigt hittat flytet med att både hålla koll på vägar och ha koll på lilla spetan. så det är ju bara träning som gäller nu dom första gångerna!

annars ser jag det som träning i att kunna göra saker som inte är ens i närheten av perfekta! nästan alla bedömingspunkter är så jobbiga för oss, eftersom det vi är bra på är i samma som det vi är katastrofalt dåliga på, så då blir ju inte poängen så bra! når vi 60% i år får vi vara nöjda med det! :P :D

2008-02-26 @ 20:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback