protozoa, porifera, triloblaster?

eller jag vet inte ens om det var triloblaster dom hette. men nåt med tri iaf. :D
systematikkursen har ju börjat nu. Djurens systematik, form och funktion. Imorgon har en vecka gått. Hu vilka föreläsningar! Är det verkligen tänkt att jag ska lära mig allt det här? Om hur alla djur är uppbyggda och vilka fylum, arter o skit dom tillhör? Och vilka som har flageller och hur deras porocyter fungerar och en massa annan jävla skit? :O

Det är nog dags att börja läsa i boken. Men jag har inte fått den riktiga boken än, hoppas att jag får den imorn, fick mejl om att dom skickat den idag iaf. Har ju våran biologibibel men jag har inte orkat göra annat än slå upp ett kapitel... vi fick fel kapitel från läraren och då blir det helt plötsligt mycket jobbigare. Smart av läraren med, tala om LÄS DOM HÄR KAPITLENA DET ÄR OBLIGATORISKT, utan att säga vad kapitlena heter, utan bara nummer, när hon har en gammal upplaga av boken... "The Evolution of Primates" kändes inte så relevant så jag är glad att jag inte gjorde som många andra i klassen o läste... "Understanding Diversity: Systematics" låter liiiiiiiite bättre!

Handbolls EM har börjat nu med = glad jag! :D
ajj löööööv handboll. spelade när jag var liten o det har nog alltid varit favvosporten att se på. Snygga karlar o farigt spel. Fast dom är inte så snygga. en o annan goding men ändå. Fast jag har inte sett sen första mästerskapet det gick åt helvete på efter storhetstiden. Känner ju visserligen igen alla grabbar i laget nu med, men kan inte låta bli att sakna alla goa gubbar! :D Dagens match var väl inget superskoj, Svensson var som vanligt fenomenal i mål, försvaret var bra men tyvärr alldeles för få gobitar i anfallet. men dom bitarna faller säkert på plats snart!

Har varit LITE duktig med karaktären idag iaf. Inget godis, nyttig lunch, helt ok middag, dock poptarts.. men promenad på en halvtimme iaf! (regnade så jag ville inte gå längre) Imorn är det hoppning så då lär det inte bli promenix, o lördag ridning o sen avsittningsfesten, sen söndag ridning o insläpp o grejjer. Men jag tänkte försöka köra på crosstrainern minst en gång i veckan, helst två. Sen är det ju 2 ridningar minst, så jag tänkte att vi fyller ut resten med promenader och så kan fredagar vara min lediga dag!

Är lite inne på att flytta till Skara igen, har verkligen inte råd att köra.. men blä vad jag inte vill. Såg en etta till salu i det mysiga området där jag budade på en lägenhet. Dock bara 32kvm eller nåt sånt, men hyran låg på 1632:- vilket inte är helt dumt! Ska nog ringa imorn... 32 kvm är visserligen litet men ska jag ändå bara bo där på vardagar så.. ajj lajk de låga hyra! men 40 i utgångspris... hmmm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback