solig vecka med snö

har haft en ganska bra vecka. började dom nya kurserna i måndags och de som håller i kurserna verkar riktigt bra o verkar vilja anpassa kurserna till oss, att dom ska funka med vårat program! hurra! började med första föreläsningen i mikrobiologi också. fy så svårt! men ändå lite kul på något konstigt sätt.. får se hur det känns imorn efter första biokemiföreläsningen.. på 3 timmar ska vi lära oss allt om lipider! :O vi ska ju dessutom senare i vår ha en konferens inom mikrobiologi och parasitologi, vi i klassen ska presentera olika grejjer inom området. jag har fått para ihop mig med marie (woohoo!!!!) och vi funderar på att köra på något om något virus eller parasit på häst. skoj! kanske. vi får se. :P

annars har det vart en slapp vecka. ledig i tisdags och ledig idag. skönt! speciellt eftersom solen lyst så mycket! fast men inblandning av snöstormar. himla skumt! som igår! strålande sol- molnigt- snöstorm, sen vaknar man imorse o det är strålande sol, varmt och man hade aldrig kunnat gissa att det snöat några timmar innan!

igår var bra också, fick panikåka till emelies ridskola men missade ändå tyvärr, synd för dom hade hoppat hela 30 cm och emelie hade vart superduktig! men jag fick några kramar och hon fick sin väldigt försenade födelsedagspresent som hon blev väldigt glad för! älskade lilla gullunge!
sen ut till bodestigs för att möta upp jossan o johanna och hålla lektion för jossan på en kompis häst. var med blandade känslor man körde in där. älskade gamla stallet! iaf så har ridhuset blivit superfint med sarg o läktare! riktigt ljust o luftigt med, härligt! blev en trevlig lektion, jossan kämpade tappert på och py måste vara en av de härligaste hästarna jag mött! en sån läromästare med härlig attityd! jossan var nöjd med mig med o vi ska försöka få till en lektion i  veckan eller nåt, får se om jag hinner när jag flyttat bara, får ju bli på helgen o det är ju inte så att jag redan har mycket o göra på helgerna. :P sen kryyyyyyyyyypa hem i snöstormen. härskogsvägen var ganska läskig men E20an lika hopplös som alltid.

idag har jag vart o klippt mig här i alingsås, orkade inte leta upp rogers nya salong o stället mamma gick till här verkade vara bra så jag bokade tid. blev helt ok frisyr, dock lite rakt avklippt längst ner och dom längsta längderna är lite för dåligt uppklippta eller hur man ska förklara det, men heeelt ok ändå. fast inte som roger, jag vill nog hitta honom till nästa gång! men jag har nästan lugg igen, lite längre snedlugg, den blev iaf skitbra! blir jättesnyggt under min coola keps! weeha! ska jag bara färga det med, blir nog på lördag!

nu ska jag snart ut till allum o kika en sväng o sen upp till stallet, stackars kicki är sjuk o i det här vädret kan man ju inte tacka nej till att åka upp!!!!! :D :D :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback