trött o sliten som fan

gudars vad jag tror att jag behöver semester. fysatan vad sliten jag är, trött o jävlig med!
i fredags åkte jag o red amanda igen, sandra skulle ha greger så då fick man ju ridsällskap! började dock förbannat dåligt med en amanda som tyckte att jag var lika viktig som ett dammkorn. men efter en stund i paddocken kunde hon bemöda sig med att lyssna på mig o faktiskt även söka kontakt o säga att jag var snäll trots allt. eller nåt. :P blev en ganska härlig tur i mörkret ändå tillslut. sen hem o glo, gjorde inte så mycket alls, trött som fan mest!
sen sketatrött på morgonen som vanligt, kom iväg sent till stallet o när jag kom dit så hittade jag en mycket ledsen mejram. stoooort hål grävt i bädden och kraftfoder kvar i krubban, de andra som var där sa att hon varit mycket orolig så jag tar av täcket för att lyssna på magen. och när hon inte gick till attack vid täckesavtagning kände jag att det var dags att ringa lena. lyssnade på magen först o hörde inte mycket. blääää. ringde lena som tyckte att jag skulle ut o gå så länge, vilket jag såklart redan tänkt. gick till alla "läskiga" platser men inget bajs kom (hon bajsar ju mest hela tiden annars). in i stallet igen o då hörde man liiiite mer magljud iaf. tempade men ingen temp iaf. provade att ta fram täcket- hon blev knappt arg alls! :S men gjorde iordning henne på rekordtid o så ut i ridhuset, lika bra o röra på henne. :P och då tack o lov kom det en bajs o sen när vi red kom det många fler!
dock var det ju inget bra pass direkt. fick inte till det och galoppfattningarna var åt skogen, speciellt åt höger. blä. inte skoj. bara 3 veckor kvar till tävling med. :(
sen fick jag skritta på lasse som är under igångsättning igen, vilket var skitskoj trots skritt på raka spår. han var ruskigt lyhörd o inte alls hängande i handen som han brukar! lilla lasseliten! så himla söt o go! njööööt av att bli borstad med, kliade mest överallt! :)

var sjuuuuukt trött sen o insåg att det blir då verkligen inget festat! fick louise att gå med på en hemmakväll hos henne med chips o godis, och såklart melodifestival! ;) åkte hem ganska tidigt o somnade lite i soffan. just ja. färgade håret med! blev dock sketamörkt, men jag känner mig lite coolare igen. tur det! ;) kanske blir en bild med vettja!

sen idag sov jag läääänge men hade gärna sovit en timme till. ge mig lite pigghet tack!
ut i stallet o tyvärr skulle mejram gå privatlektion så hela min dagsplanering pajjade. :( dessutom hade Lena lejjat ut all min mockning, både mejram o lasse var fixade redan. :P fodrade o gav mig på smutslars igen, njöt inte lika mycket idag men han är sååå mysig! :) lika kul att rida runt på honom idag, men ändå trist att bara skritta när han känns så på hugget! så in i stallet o fixa mejram lite snabbt för att försöka hinna klart lite tidigt så att hästarna som skulle in från hage inte behövde vänta alldeles för länge. mejram var fin i början men fick inte till det direkt bra idag heller. tråkigt som fan. blev väl dugligt men inte mer. hade lovat att träna på galoppfattningar, men jag får fan inte till högern om jag ska göra det "bra". och när jag väl krånglat till det så får jag inte till det alls. jobbigt! sen var hon mest trött men när jag började rida lätt igen, DÅ kom allt sug. jävla häst. :P

in med henne o sen in med alla som var ute. pojkarna hade rejsat som fan och såg FÖRJÄVLIGA ut. haha. tyckte synd om Lina som skulle komma o rida piri. :P

och sen kan någon förklara för mig hur man lyckas vara i stallet från 13- 17:45, utan att göra något egentligen? nåja... iväg till härryda igen för en till lektion med jossan o py. lite störigt först eftersom vi hade sällskap i ridhuset av en yster häst med ryttare som var lite mycket i vägen. men sen blev vi ensamma o kunde fokusera bättre och fick till det ganska bra minsann!

sen åkte jag hem o dog i soffan o förstår inte varför jag skrev det här istället för att gå o lägga mig....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback