transformers, styrelse och lost highway

jag borde sova. men vill inte. precis som i förrgår eller när det nu var. jag hade en period då jag lyckades vara trött på rätt timmar osv men nu verkar det ha skitit sig. jag är visserligen hysteriskt trött, men inte tillräckligt för att vilja sova. :)

livet skyndar på!
mastodonthemtentan i utfodringskursen lämnades in utan större stress. satt helt enkelt 3 heldagar i biblan på skolan o fixade med den. fick även svarat på sista frågan som var till för 5a. men det var knepiga frågor i hela tentan, sådär jobbigt allmänna så att man inte vet vad man ska svara. så jag tror liksom inte att jag klarar en 5a, men får jag inte en 4a blir jag sjukt besviken.

den här veckan började vi våran statistikkurs som efter en knackig förstadag känns helt ok. vi har egna beräkningar att göra imorn, får se efter det om det känns bra eller inte. för det spelar ingen större roll om det kändes bra igår på föreläsningen om jag inte lyckas räkna själv imorn. :P men jag tror det löser sig. på måndag börjar antrozoologin och den 20e blir det omtentan i fysiologin. PUH!

dessutom är det en jävla massa möten jämt. det är festmöten o aktivitetsmöten (de senare har jag dock inte lyckats gå på ett endaste ett av). sen ska man ju fixa o dona med fest, tex inför sittningen på lördag. jag råkar dock missa alla förberedelser imorn eftersom jag ska rida men på lördag är det en del fix o trix. sen ska jag sitta i dörren när folk kommer dit med. men det blir nog bra, får man ju prata med alla! ;) sen är det styrelsemöten som jag har behövt gå på eftersom jag nu idag blev invald till styrelsen. kåren alltså. ska 2009 vara medlemsregistrator. dvs vara den som ser till att alla får sina mecenatkort. woohoo. eller? gör det mest för att det ser bra ut på CVt. hehehehe... ;)

sen lyckas jag även med lite roligheter. dock ingen vattengympa. :D mitt hår har fortsatt att fälla färg så fort det blir blött, men nu börjar det ge med sig. men då hade emelie trillat och slagit sig så det blev inget med det. :P desto mer slapp har det blivit. flera transformerskvällar med christoffer. börjar fastna nu. optimus prime i mitt hjärta. och nu snackar vi seriern, den tecknade. såååå bra. haha. filmer med, hade halloweenfilmkväll hos pip med zombie strippers (sjukt rolig) och sleepy hollow. såg nån mutant chronicles eller vad den hette nån kväll... idag blev det criminal minds o lost highway. emelie somnade dock ifrån oss så hon gick o la sig istället. o karin sov större delen av filmen också. men jag o christoffer var tappra själar iaf.. sjukt konstig film. o jag som inte ens gillar film också! men jag börjar se nöjet i det hela. men jag får koncentrera mig på att inte bli rastlös... kanske ska ta med en virkning nästa gång?

fick åka med jossan i lastbilen till skövde o tillbaka i fredags eftersom det var första gången hon skulle köra själv. var riktigt kul när vi väl var på plats och det plötsligt var rökpaus. hoho. var även i jörlanda på fest (fast nyktert för mig och bara i ett par timmar dessutom). sååå härligt att träffa alla igen! saknar dom som fan!

sen så fortsätter jag tro att två fel visst blir ett rätt. jag vet sååååå himla väl att det kommer sluta helt åt helvete. men å andra sidan har jag inte haft någon riktig helvetesgång av såna anledningar på alldeles för länge. så jag kan väl lika gärna få se om man kan få några timmars happy happy och ta skiten sen? det är ju ändå dumt att lära av sina misstag. :) fast det handlar ju egentligen bara om det andra felet. det första felet tror jag löser sig. det är fortfarande lite jobbigt men jag tror jag börjar inse att det blir så mycket bättre om vi gör såhär. fast jag kan inte släppa det helt, för det vågar jag inte.

huuu.. om knappt 8 timmar ska jag vara i skolan. kanske dags att ta tag i det hela o sova en sväng?
måste ju vara tillräckligt pigg för att hinna hämta ut min mobil med!! WOOHOO! ny mobil! som jag har längtat! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback