så ruskigt mycket häst

det är knappt så att jag förstår hur mycket häst jag hunnit med fre-sön. men härligt är det! häst är bäst! ;)

började i fredags med studiebesök till ett sk Active Stable. det ingick i utfodringskursen och det var väl kul att se men vad vi lärde oss inom utfodring vettefan. i övrigt tycker jag nog att det varit ett av våra mer onödiga besök. :P verkar iaf vara ett alldeles skitbra sätt att ha hästar på! åsa ringde dock under tiden vi var där och sa att jag tyvärr inte kunde låna Fia på kvällens hoppning eftersom det kört ihop sig. attans!

sen var vi tyvärr skitsena därifrån vilket ledde till att en liten plan jag hade gick åt helvete. boohoo. packade ihop mig o åkte hem med frida som sällskap i bilen. stoppade i mig något som jag inte minns vad och åkte vidare till nästa stall. amanda och gänget har flyttat till sjövik, till ett stall jag kör förbi när jag åker till o från K, vilket känns rätt så smidigt! ridhus har dom också! dubbelsmidigt! ;)

var riktigt kul att träffa kicki o sandra, hästarna  var dock inte så värst sociala. :D gick ut i hagen för att säga hej och möttes av amandas vackraste sida med slickade öron och allmän surhet. haha hon är för go! :) blev mest lite skitsnackande och ett par cigg. himla trevligt ställe verkar det vara iaf. luftigt härligt stall o så. ska försöka komma ut lite mer nu när det är så enkelt! hinner ju ändå inte andra dagar än helger, o ska jag ändå till K så! synd att dom inte bodde där förra säsongen, tänk så käckt med bara en kvart till stallet! så nice har jag inte haft det nånsin förutom när tekla hade hästarna i åshusby när jag bodde i sigtuna. :P
lyckades även prata med Anna om hoppningen och bestämde att jag skulle skippa lektionen eftersom det inte fanns någon annan lämplig häst ledig. vi tyckte bägge två att det är smartare att vänta 2 veckor till och hoppa en häst jag litar på, speciellt med tanke på att min kropp inte är helt 100 än. däremot tänkte jag åka ut ändå för att hjälpa till med bommar osv.

så vidare ut mot K för en kul kväll där. blev en herrans massa tjöt med Åsa som vanligt, sen kom hanna också, som jag inte träffat sen innan jag åkte till usa, så det var såklart kul! :) lyckades vara kvar till efter 23, trots att sista lektionen slutade 20:45 eller nåt sånt. haha. vi satt o fikade o hade så himla trevligt så. :P hade lite lagom terapi med att stå på backen o kika också. huuu.. hinder är läskigt!!!

sen på lördagen tyckte jag att jag åkte ut i alldeles lagom tid, men lyckades sedan på något sätt förlora två timmar åt inget alls så jag blev skitsen hem och fick bråttom till festandet. hopplös är jag! ridpasset gick sådär, traven kändes inte alls bra och jag hade inte tålamod att försöka göra något åt den så jag galoppade istället som vanligt. blev dock VÄLDIGT fin galopp! Lena satt o höll privatlektioner och var väldigt nöjd med hur han såg ut! jag tycker dock att det känns lite kantigt men tydligen så är det så. haha. :P å andra sidan har jag ju inte så mycket att jämföra med när man är på den nivån. :P

idag lektion igen, kom sent eftersom grannarnas barn Linus ville mata glenn o roland. smällar man får ta! ;) framridningen blev helt ok. fick in högerbogen väldigt mycket bättre idag vilket kändes bra, då är jag inte hopplös iaf! ;) har dock lite problem med att jag i början av passen behöver ha ett kortare hål på lädrena för att få koll på traven, men då klarar jag inte av att galoppera. haha. ilandsproblem kanske... sen jobbade vi med att samla ihop skritten o börja på bakdelsvändningar. fick bråka lite med herr Lars som tyckte att man inte behövde jobba när man gick långsamt men sen blev han fin! traven mellan varven var dock hopplöst dålig. "Kan du öppna upp i bäckenet mer och hålla underskänklarna mer stilla?" Nej var mitt svar. :P Fick dock LITE koll tillslut. Så jäkla skitsvårt! Behöver mig en privatlektion typ NU!!!! hoppas hon har tid på lördag.

Har lagt ner planerna att tävla på GFRK, ska dock anmäla mig till ljungskile istället. shit pommes typ! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback