fotbollspremiär på nya gamla ullevi

fotboll är en av de sporter jag tycker är absolut tråkigast någonsin. det händer absolut ingenting och publiken jublar hattarna av sig om spelarna bara lyckas skicka bollen åt rätt håll.. WOOHOO! :P nä tacka vet jag hockey, handboll, basket mm. men ibland blir det fotboll ändå, och när man får se live är det ju lite roligare, man rycks med i stämningen o sånt käckt. så när kicki frågade om jag ville med på premiärmatchen på nya gamla ullevi tackade jag såklart ja. se på fotboll med kicki är roligare än bara fotboll, för då får man ju prata häst under matchen! ;) o sen så var det ju första matchen på arenan o det är ju kul att se! o så var det ju derby också!

så jag fick en söndag helt utan stall. helt otroligt konstigt! :O

först höll jag på att fastna mitt bland gaishulliganerna... gav upp att försöka hitta billig parkering eftersom jag vart lite sen o tänkte att nk blir fina fisken. men när jag närmar mig där ser jag en massa piketer och tänker attans vad nu? o då hör jag dem och inser att de såklart går från gamle port till arenan just precis då. men tack o lov tågade de förbi rätt fort och jag släpptes in till parkeringen. woohoo! sen fick jag dock gå där i mina blåa o röda kläder (för att verka vara liiiite intresserad) bland världens alla äckliga gaisare.. haha.

mötte kicki o gick in o hittade våra platser. härlig stämning på arenan o huliganerna gjorde rätt bra med väsen av sig på var sin sida... dock måste jag säga att gaisarnas sopsäckar och papperslappar inte var så imponerande.. ok visst, bortalag.. men ändå... :P (jag insåg att jag hyser agg mot gaisare, men jag vet inte varför... jag har inget otalt med nån gaisare o bryr mig inte om fotbollen i sig och dessutom har jag ett trevligt ex som är gaisare... men dom är så jävla dräggiga hela bunten...)

det tog dock ett tag för öis att få ordning på sitt, men det blev ju ganska så fint...............



sen vart matchen ren skit.. början var rolig för även om gais fick in ett skitmål så spelade öis bättre o det hände mycket o dom la mål dom med... men sen gick allt åt helvete o på mindre än 2 sekunder hade gais fått in 4-1.. sen vart det tråkigt. :P

men det var värt det ändå, var ju bara fotbollen som var tråkig. ;) det var skönt att komma ut o göra något annat, umgås med en mycket god vän och andas frisk luft! o så fick jag en hemskt fin överraskning som jörgen fixat åt mig... ;)


Kommentarer
Postat av: Kicki

Hihihi! Fina autografen... :P

Håller med, det är mycket roligare att gå på fotboll när du är med. Annars kan man ju inte prata häst... ;)

2009-04-07 @ 20:33:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback