finfint!

I måndags åkte jag till Skara, kvällen spenderades hos Christoffer där vi fixade med våra tal o sånger o sånt till Grisfesten. Jag vet nog inte riktigt vad jag tänkte när jag sa att visst kan jag vara toastmaster, men efter att ha börjat med det hela så känns det ändå helt ok! :)

Tisdagen vigdes sedan åt att städa! Mamma o pappa kom upp med spånskivan som skulle bli sänggavel o innan pappsen åkte igen hjälpte han till att borra större hål i lådorna på bokhylan så att jag kan byta knoppar. Sen var jag o mamma kvar o storstädade! Behövdes en rejält grundlig städning och jag vet att det aldrig blir av om jag gör det själv så ja... Hon fick snällt hjälpa till helt enkelt! ;) Himla fint blev det iaf, jag dammsög liksom tom soffan! :O ;)

Sen "byggde" vi ihop sänggaveln! Jag gjorde dock inte som den fina bruksanvisningen jag hittade sa utan skippade limmet o körde häftpistol på både vaddering och tyg! Blev himla bra måste jag säga, även om jag inte är helt 100 på tygen ändå, speciellt inte i kombination med min bruna färg i alkoven, men skitsamma för den är ändå fin! :D Köpte även en gardinstång till mitt lilla köksfönster och hittade även gardiner på rea på coop som kapades o fållades som blir perfekta där! Ser fram emot att slippa bli väckt av en bländande lampa tvärs över gården... :P Fick även tvättat mer eller mindre allt jag har där vilket även det kändes bra.

Härligt produktiv dag och nu längtar jag efter mådag så att jag får börja skolan också! ;)


(Som ni kanske förstår så blev det Skara och inte Uppsala. Dreams change!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback