det är så skört

pratade med en vän förut och hon hade något hemskt tråkigt att berätta. en vän till henne, bekant till mig, tog livet av sig i förra veckan. jag tror inte jag har träffat honom på några år, sista jag MINNS var när vi var o såg depeche på stadion. vi var ändå aldrig särskilt tighta. men ändå. det är så hemskt att han mådde så dåligt. jag hoppas att han har funnit den ro han behövde.


i övrigt har jag bajsmycket att göra som vanligt. men jag fick skrivit upp en lista på det som var viktigast och har fått bockat av några saker faktiskt! woohoo! fick städat en del i lägenheten med, men mer behövs innan jag åker till uppsala på torsdag, annars får jag skämmas för mycket när agneta kommer hit för att mata mina små grisar. uppsalaresan känns ju mest bara jobbig just nu, men kommer bli bra när jag väl är där. hoppas jag. det blir utbildning iaf, hoppas att dom verkligen har något som är vettigt för mig bara, annars kommer jag bli lite lätte jätteupprörd. missar två ridtillfällen, ett studiebesök och så då all stress. imorn har jag grupparbete, studiebesök, pubpyntning och sen pub. o så då att städa klart... vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det får lösa sig helt enkelt. en annan sak på listan var att klippa marsvinsklor. började med glenn och fick ge upp efter att ha klippt ena sidans tassar. bytte till roland och efter mycket om o men fick jag klippt alla hans.. men alltså fortfarande 7 små klor kvar på glenn.. blä! det gör så ont i hjärtat när han skriker o rycker o bara vill loss o tycker att jag är sämst i hela jävla världen. :(

fick sms från lena förut också. lasse var hos vet igen igår, dom hittar fortfarande inget men han är otroligt stel i ryggen. så nu ska han hit till skara på besök för att se vad dom hittar här eftersom dom ska vara bättre på ryggar. dock får vi vänta till 2e mars eftersom dom inte hade tid för honom innan det. hopplöst.


jaja. roligt inlägg. ellerhur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback