kvinnomisshandlaren

Så nu till det mindre roliga från dagens stall... Jag var färdigriden och skulle väl egentligen ge mig av, men drog ut lite på det som vanligt. T hade tidigare berättat att idioten som misshandlat henne ett tag sen hört av sig dagen innan, både på jobbet och hemma sen. Varit riktigt otrevlig så polisen hade fått komma till hennes jobb (inte stalljobbet, hennes andra jobb). Så ringde han igen när vi stod o pratade med en annan elev och hennes man, då säger mannen att han gärna svarar i telefonen och gör så. Han hade en REJÄL röst, rätt så skräckinjagande lät han bitvis. Inte riktigt som han såg ut- mest bara tjock. ;) Det var dock ett bra samtal från den sidan vi hörde, han var hård men ändå smart i det han sa. Han sa även att idioten låtit rätt liten o mesig så... Sen ringer idioten igen och lämnar ett par meddelanden och smsar. Säger/skriver att han minsann inte bryr sig om vem som är med henne blablabla. Skriver även i ett sms att han tänker komma till stallet nu. Otrevlig ton på allt, mobilsvaren var läskiga för han började rätt lugnt men alla mynnade ut i äckliga svordomar och hot. Flera flera upprepningar om att han minsann ALDRIG tänker släppa henne...

Han säger att det han bråkar om nu är att han vill ha sina saker (3 gåvor han gett till henne som han inte kan använda själv, men som han såklart ska få). Det hon inte lyckats med är att få ett riktigt besöksförbud. Han är tillräckligt smart för att hålla sig undan, och här måste han tydligen bli delgiven för att det ska kunna börja gälla... Och får de inte tag i honom kan de inte delgiva honom... :(

Iaf så ringde vi polisen och även en granne till T som är en rejäl cowboy med gevär i sin pickup men som ändå är smart och kan behålla lugnet. Han dök tack o lov upp efter bara några minuter. Sen var det en HEMSK väntan. Vi var vid det laget ett litet gäng folk- jag, T, Ts dotter, dotterns kompis, vuxen elev, dennes man och deras dotter, en annan elev ca 18 år. Och så cowboyen då. Och två personalkillar som dock jobbade o höll sig undan mest. Yngsta tjejen var inte många år och kände av stämningen men verkade inte riktigt förstå, Ts dotter var dock i upplösningstillstånd eftersom han hotat dem ända sedan misshandeln. Vi började fundera över hur vi skulle göra om han dök upp före polisen och man började ju där i sitt huvud fundera över hur ont det gör att bli slagen av en rejält stor karl som inte drar sig för att slå med hela sin kraft... Tänkte att det inte kan göra ondare än hästar som sparkas och bits och kände att så länge han inte drar fram sitt gevär han alltid har i sin truck så... Tack o lov kom tillslut polisen och vi kunde alla slappna av lite. Blev ett långt samtal med honom där alla nya hot anmäldes, han fick höra på mobilsvaren osv. Han skakade mest på huvudet åt idioten och kunde sen inte riktigt förstå varför de inte lyckats sätta dit idioten än och verkade verkligen vilja hjälpa till så att T kunde få ett slut på det hela. Tyvärr var hoten inte tillräckliga för att han skulle kunna arrestera idioten om han inte dök upp där på ranchen (för då trespassar han om inte annat), men det slutade med att han skulle försöka göra något nu direkt ändå. Han erbjöd att följa T hem för att se så idioten inte åkt dit istället och sen skulle T iväg till en vän istället.

FY FAN säger jag bara!
Vilken hemsk hemsk hemsk dag och vilka vidiga människor det finns! Ett sånt rikspucko han är! Han sa i flera av sina meddelanden att om hon inte gick med på att träffa honom skulle han komma till stallet när hon hade fullt med elever där och skämma ut henne framför dem osv.. Men typ lycka till!!! Alla hennes elever vet om situationen och vet precis vad som hänt. Idag medans polisen var där dök ytterligare en vuxen elev (med man) upp och T behövde bara så fort de öppnat bildörren säga att idioten var tillbaka för att de skulle förstå och genast erbjuda sin hjälp.

Har inte pratat med henne ikväll men smsat lite kort och hon är iaf ok. Kan ni inte hjälpa till att hålla tummarna för att han åker dit big time så att hon slipper honom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback