L.A. Lakers i mitt NBAhjärta

Pappa lyckades ladda hem slutspelsmatcherna från iTunes, ynka $2/match och då slipper man dessutom reklamen, fantastiskt! Dock släpps dem inte förrän ett par dagar efter de spelats, men jag har lyckats undvika att få reda på vad som hänt i matcherna så det har varit spännande. Inför matchen jag och min far såg ikväll var jag helt säker på att Orlando skulle vinna. För jag hade inte hört något o trodde inte att jag skulle lyckas undvika att ha hört om Lakers vunnit.. Det stod nämligen 3-1 i matcher och om lakers vann den matchen så vann de även hela skiten. Det var även sista bortamatchen så man trodde nästan att de inte skulle bry sig lika hårt eftersom de hade två matcher kvar hemma.

Matchen började skit också. Tog inte många minuter innan de låg under med 9. Men sen vände det och de tog över. Helt. Orlando hade inte en endaste liten suck. Helt underbart att se så sjukt bra basket. Dessutom fick jag se min favvo spela, som inte spelat så mycket då bollen inte studsat hans väg. Inte för att den gjorde det ikväll heller, men skit i det! ;)

Tiden gick och Orlando kom aldrig igång utan fortsatte halka efter. Så de sista minutrarna fick jag titta ordentligt eftersom jag insåg att de faktiskt tänkte vinna! :D Och woo fucking hoo det gjorde dom! :D

Kobe blev såklart MVP också och såhär glad blev han när klockan ringde matchslut:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback