vart tog energin vägen?

Igår var en rätt mysig dag, tog med mig Agneta o åkte till Skövde för att köpa lite mer hö till grispojkarna som är med mig i Skara igen. Sen plockade vi upp Karin o åkte med o kikade när hon red. Och vilken gigant till häst hon fick! Såg riktigt trevlig ut dock. :) Trodde att det var en bra energipåladdning att hänga i stall ytterligare en dag men tji fick jag! ;)

Blev först lite kasst av att jag fyllde på hö precis innan jag skulle sova och det nya höt har rejält med allergiframkallande pollen i sig så det blev med en gång lite småtjockt i mina små astmarör. Var dessutom på tok för pigg så det var redan ont om sovtimmar när jag väl skulle lägga mig. Lyckades dock palla upp mig tillräckligt för att slumra lite och sen gick det tack o lov över så jag fick några timmar ordentligt. När klockan ringde trodde jag dock att det var ett skämt men tog mig upp och iväg. Hade nog lika gärna kunnat stanna hemma för jävlarns vad min hjärna bara var mos! Tog mig igenom det gruppen skulle göra idag med nöd o näppe och har sedan dess knappt orkat ett skit! Sällan jag varit så totalt energilös!

Fick i mig lite mat och tog mig en tupplur, proppade sen i mig mer mat för att vakna till igen och åkte tillbaka till skolan för styrelsemöte. Fick god fika och började faktiskt piggna till, sen iväg till premiären för mig och emelie på yogan. Gick rätt så bra för att vara så längesen jag gjorde något sånt, försökte dock inte pressa för hårt för jag vill INTE ha tillbaka mina muskelinflammationer i ryggen! Drabbades också av akut svettning mitt i allt.. Haha.. Härligt! Eller inte.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback