Antihistamin- min räddare som tar kål på mig

I och med att det inte blev något stall idag fick jag ju istället hur många timmar som helst på mig att PLUGGA!!! Hurra! Jag var faktiskt lite motiverad där ett tag. Men så är jag ruskigt allergisk mot höt (skulle jag tro) jag köpte till smågrisarna igår. Så jag fick ju helt enkelt ta en tablett. Hittade inte mina Kestine så jag tog en av de andra jag hade köpt till Kenyaresan, som jag aldrig tagit förut.

Antihistamin är ju min bästa vän under stora delar av året. Jag skulle inte kunna fungera som en normal människa när gräsblomningen är som värst utan det. Problemet är att antihistamin gör en trött- jättetrött! I USA finns massa preparat mot allt möjligt utformade för att tas på kvällen så att man kan sova, som t ex Tylenol PM. En vanlig värktablett egentligen men som även ska göra en trött. De flesta av dessa preparat innehåller antihistamin som trötthetsinducerande ämne. Alla allergitabletter gör en inte lika trött, Kestine funkar jag bra på t ex, andra är rena döden!

Tabletten jag tog idag var rena döden...
Var tvungen att sova/halvsova i närmare 3 timmar. 3 timmar jag hade behövt till läsande. Jag är fortfarande mosig i hjärnan och det är inte lätt att motivera sig när man känner att hjärnan mest är ett rosa fluff... Lite har jag dock läst i första kompendiet jag skrev ut och tog med mig hem. Problemet är att det är en miljon fotnötter insprängda överallt i texten som i sin tur ger en mer eller mindre vetenskaplig bakgrund till vad de påstått. Jag känner att jag nog måste försöka begränsa mitt sökande efter all denna litteratur också. Jag får nog börja inse att jag inte kan ha med allt! :P


Dags att sätta fart igen, vill ju kunna åka till Kungälv imorn och titta på dressyr! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback