En sån kväll!

Ja... Min sista sittning blev väl inte ritkigt som planerat. :D Middagen var ruskigt god och ännu trevligare! Hade ett riktigt trevligt bord med massa bra grannar. Alla var fina och glada och ja, gött mos helt enkelt! :)

Sen när själva festen började så mådde jag inte så bra och somnade sedan på ovanvåningen i ett klassrum.. :P Emelie ringde och undrade vart tusan jag var och jag samlade ihop mig och gick ner till festen igen. Var så jävla trött att jag först tänkte få skjuts hem men efter ett par tuggummin kom jag igång igen och partade loss det allra sista och kunde sedan titta på när folk städade iordning. Hahaha.. Folk hade inte fattat alls vart jag tog vägen och varför jag var borta så länge.. Hihi.. :D Kvällens bästa var nog när Alex hade hittat några gröna fläckar ute som han ville visa för de var SÅ HIMLA SKUMMA!!!!! Så vi går ut så är det bara nån jävla växt i gräsmattan... Score för den!

Efterfesten orkade jag verkligen inte gå på och en som jobbat på kvällen sa att hon kunde köra hem mig men tji fick vi för batteriet var dött... Försökte putta igång den men icke.. Så parkera den igen och traska hemåt. Somnade på soffan en stund innan jag la mig på riktigt. Vaknade rätt tidigt och öppnade balkongdörren för att få det kallt o skönt  i rummet- baksmällorna blir så mycket lättare att ta när det är kallt. ;) Sen har jag mått bra mycket bättre än jag trodde! Var dock tvungen att åka till skolan lite tidigare än tänkt och lämna pengar. Var inte direkt vårfräsch men det gick bra. Tog med mig en matlåda och fyllde på också. :D Hem igen och så lite chill innan jag gick till Milan för pizza med de andra. Var dock inte alls sugen på pizza så jag tog Emelies kanter och en cola. Det fick räcka! Sen gick vi hem till Frida o hämtade filmer och samlades hos pip för att se Wall-e. Åh så bra den är! :) Fast jag somnade en stund..... Deras fotöljer är för sköna helt enkelt!

Lagom till att filmen var slut kom världens snällaste Johanna och hämtade mig så gick vi till skolan och mötte upp hennes pojkvän med stor bil och fina startkablar. Bilen startade direkt och jag körde några vändor skara-axvall på motorvägsbiten där för att ladda på batteriet igen. Så håll nu tummarna för att det inte är fel på det hela och att den startar när det är dags att åka hemåt!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, låter som en sjukt kul kväll i alla fall?

Postat av: lizan

Ja det får man nog klassa det som! :D



Fast på våran examensbal (som dock inte är en bal) tänker jag nog inte vara däckad halva kvällen..... :D

2010-04-19 @ 07:42:06
URL: http://lazertomte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback