Julaftonslucka!!!

Ja det är det jag som är! Julaftonsluckan på Matildas blogg alltså! Det trodde jag verkligen inte! :D Men man får ju nästan lite prestationsångest att skriva något riktigt riktigt bra... Men bara nästan... ;)

Våran julafton är precis slut här i amerikat, men julfirandet är långt ifrån färdigt, eftersom man här firar jul på juldagen. Hos oss firar vi såklart både svensk och amerikansk jul, så vi får dubbelt upp! Tur att man gillar julen måste jag säga! ;)

Det började helt i sin ordning med att vädret är som det ska vara. Efter en veckas regn, då det kommit lika mycket regn som det annars gör på ett helt år, så är solen framme och termometern visar 20+. Gött! Och nej, det är inte svårt att komma i julstämning, för man åker helt enkelt till de områden där de boende är mycket för juldekorationer och lampor. Så får man sin julstämning! Det bästa hade varit att vänta till igår eller idag då det skulle slutat regna, men det funkade inte så bra i övrigt så vi gav oss ut i regnet och hade roligt ändå. Det är helt sanslöst hur mycket lampor och dekorationer som sätts upp, och det blir som att det är så överdrivet mycket att det inte blir knäppt, utan faktiskt mysigt. :)

Det är ju näst intill omöjligt att få bra bilder på sånthär, speciellt när man sitter i en bil o fotar med sin iphone och det dessutom regnar ute.. Men det får duga. :)


Det har varit en rolig och lite annorlunda jul hittills. Maries syster är ju på besök och nu även en av hennes vänner. När vi klädde granen lyckades systerns pojkvän + 2 kompisar tajma in sitt roadtripande till att besöka oss just då. Så 3 okända (för oss iaf :) ) killar från Nya Zeeland hjälpte oss klä den. Och nu har vi haft julafton med två extra personer och imorn blir det verkligen fullt hus då våra vanliga gäster också kommer. Men tro nu inte att jag klagar, för det har varit jätteroligt! :)

Imorn tänkte vi först samlas här för resterande julklappsbyte, sen tänkte vi ge oss ut på lite sightseeing så vi tar vara på de timmar som finns, innan vi åker tillbaka hit för julmiddagen. Vädret ska stråla även imorn så vi tror det blir lite häng neråt stranden. Hoppas att mina delfinpolare behagar visa upp sig. :)

Jo. Helt klart nöjd med julen hittills!
Förutom halsen som bråkar lite...

Kommentarer
Postat av: Bella-skötare på welsh-montainponnyn Amour

är du amerikansk?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback