Kanske lite Zumba?

I eftermiddag ska jag och Marie förhoppningsvis gå på Zumba på gymmet här i stan. Vi har pratat om det sen jag flyttade hit men har inte kommit iväg än. Men så slutar hon tidigt idag och är ledig i två dagar sen så jag tyckte att nu får det vara nog på att skjuta upp det. Men jag tänker inte ropa hej förrän vi faktiskt står i salen o ska börja... ;)

Jag planerade ju att köpa gymkort med en gång o gå o träna minst 3 dagar i veckan. Om inte klasser så iaf på gymmet. Jag  var ju redig ett tag med promenader och joggande men det rann ut i sanden det med. Bland annat pga ridning för SÅ Skoj är det inte att behöva tvätta håret var eviga dag, och det är sällan det funkar så bra tidsmässigt med både stall o jogga samma dag. Samma problem får jag med gymmet. Dessutom är det inte så kul att åka dit själv, o mamma o hennes väninna gymmar så jävla tidigt.

Sen när M&M flyttade till lägenhet där området har tennisbana tänkte jag att åh då kan man ju köra tennis nångång i veckan. Hittills har vi inte gjort det en enda gång. Men mamma har hittat våra gamla racket så det går att köra om andan faller på.

Ändå har jag nog gått ner lite, för mina ridstövlar sitter inte så tight längre. Jag kan med lätthet ha tjocka ridstrumpor under utan att det går det minsta trögt att dra på eller av stövlarna. Synd att det inte var smalare vader jag var ute efter... Kunde det inte försvunnit från magen istället? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback