Luftslottet som sprängdes

Jag hör ju till dom som inte läst Millenieböckerna, och som kanske inte direkt tänkt göra det i någon nära framtid heller. Jag hade väl inte tänkt att jag behövde se filmerna heller, men bestämde mig för att det kanske var en bra idé och med en spark där bak från Marie så fick vi först sett första, sen andra och ikväll tog vi tredje.

Jag är ju verkligen INTE ett fan av svensk film. Jag gillar Jalla jalla och Smala Sussie. Och så den där känslorna i rymdenfilmen vad den nu heter med Bill Skarsgård. Det är ungefär så långt jag kan sträcka mig när det kommer till svensk film. Men dom här var faktiskt helt ok, klart över förväntan! Och sista filmen var helt klart bäst tror jag nog, blev bara uttråkad någon enstaka gång, och då såg vi ändå extendedversionen. ;)

Bra kväll med massa god glass inför filmen också. Mums!
Eller vad sägs om Dublin Mudslide och MudPie från B&J, och så provade vi en Peppermint Bark från Häagen Dasz, eftersom vi älskar godiset kändes det som att glassen inte kunde vara äcklig, vilket den inte var heller, utan underbart supergod! Tyvärr fanns det inga bra bilder när jag googlade, så ni får klara er utan. ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahahaha, ja, och var hittar man en sådan totalnörd tro? :-D Jag känner liksom inte så många. :-D



Jag tycker att böckerna är bättre än filmerna, men filmerna är bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback