Nu börjar det väl ändå gå lite långt?

Idag hade jag mitt andra pass med min personliga tränare. Enligt planen skulle vi gå på dom fria vikterna idag och lära mig några övningar som passar mig och som jag känner mig bekväm att fortsätta med även utan min PT, total nybörjare på fria vikter som jag är.

Men eftersom hon verkligen tagit till sig att jag behöver stärka upp min core så fick jag efter uppvärmningen köra en skitstor hög med situps på en situpsbänk.. Vad den kan tänkas kallas på svenska. :D Fick köra både raka och åt sidan och 3 omgångar på varje. Jävlar vad det brände till! Mina stackars magmuskler hade ju inte helt återhämtat sig från plankan sist, eller om det var mina hemmaplankor som gav dom lite extra ajaj... ;)

Sen gick vi på vikterna och körde bröst, axlar, rygg, biceps, triceps och lunges (totalt hjärnsläpp på det svenska ordet). Två sets av varje. Och det roliga här var att jag till andra omgången av allt kände mig mycket bättre, andra omgången gick överlag lättare och jag kände verkligen energin komma pumpande! Riktigt roligt och väldigt peppande måste jag säga. Sen blev det lite stretching och så var det passet slut och min tränare påminde mig om att pengarna vi lagt på dom här 3 sessionerna går att använda till nästa paket om man köper ett till. Och jag måste säga att jag är rejält sugen på ett paket med 5 pass till. Så jag funderar på det för det blir ett förjäkla bra pris, och då har man något som tvingar igång en efter jul o nyår också...

Men jag kanske ska vänta till onsdag innan jag bestämmer mig, för då kommer mördarpasset med bollar, bosuplattor o allt vad det är... Marie fick köra det passet idag och det jag såg av det såg INTE helt roande ut, och hon var verkligen helt död efteråt... :P

Våran säljare hade fixat så att Maries syster fick träna gratis en vecka nu, så vi ska nog gå på Zumba imorn när Marie ändå jobbar, och så hakar hon på igen på onsdag när vi har vårat 3e pass med våra tränare. Fan. Det är ju riktigt SKOJ att vara såhär träningspepp! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback