Ojojoj

Jag har en känsla av att jag kommer vara SJUKT mör i vissa väl valda delar av min arma kropp imorn... :O

Dagen började lite för tidigt efter lite för lite sömn som vanligt, men iväg till stallet kom jag och lyckades tajma så att jag och Tamara kom exakt precis samtidigt. Gött mos! Vi fick sen börja med att tvätta rent Monets sprutlackerade bak vilket tog ungefär en timme... :S Hon har blivit sjukt kass i magen och det vägrar gå över. Vi ska ta bort i princip allt kraftfoder och bara ge henne lite lite så att vi har något att blanda probiotikan i, som även innehåller enzymer och jäst. Loppfrö och linfrö har inte haft någon som helst verkan alls. Hon får redan såpass mycket hö att hon nästan inte äter upp... Veterinären säger bara att hon är en "messy mare", vilket vi dock inte tänker godta... Nåja, det hela slutade med att jag inte red, eftersom jag skulle rida efter T, men hon fick jobba igenom en del och sen lossnade ALLT så hon fick rida på det lite istället och jag avstod gärna att sitta upp o förstöra allt när hon väl fick till det såpass. Sen fick jag assistera lite i iordningfixandet inför uteritten i parken som T, Dreamys förra ägare och en snygg italiensk kille skulle iväg på. Gött med lite ögongodis, synd att man var trött som synden imorse och därför inte ens böjde en liten ögonfrans innan man åkte... ;)

Väl hemma blev jag SJUKT opepp på eftermiddagens bravader, nämligen det första passet med en personlig tränare... Men det var bara att rycka upp sig och åka dit och med ens kändes det faktiskt bättre. Min Amber var väldigt trevlig och alldeles lagom! Väldigt långt ifrån Jillian i Biggest Loser. ;) Det var dessutom heeelt ok att inte mäta, väga och allt sånt- gött mos! Så vi pratade om vad jag ville ha ut av träningen medan jag värmde upp och sen var det bara att köra! Det började så snällt att jag fick stå i planka... Sen lååångsamma situps, sen planka, sen situps... Huga! Där fick jag för att jag sa att jag behövde träna upp core-styrkan! ;)

Sen vidare till benpress och så rygg, bröst och armar i olika varianter där jag inte fick luta mig mot maskinernas stöd, och ibland inte ens nå i med fötterna, allt för att tvinga igång core-musklerna under tiden. Och det kändes må jag säga! Lyckades dock med tyngre vikter än jag trodde i ett par övningar där jag anser mig vara extremt svag, alltid något, även om de sista repsen var SJUKT tunga!

Det bästa med det hela var dock att jag blev förjäkla pepp på att fortsätta. Det blir ju lite mycket nu med jul o allt, men ändå. Det var roligt och kändes bra och det är gött att faktiskt ha en plan. På måndag är det dags för nästa pass och då blir det mer fria vikter o så, sen troligtvis om en vecka blir det sista passet då man kör mer funktionell träning med balansbollar o allt sånt käckt. Så efter dom 3 gångerna lär jag ha massor att jobba med utöver klasserna och kondisträningen. Och hästarna. Haha...

Så innan jag flyttar hem till Sverige igen lär jag se ut såhär:





(Nej usch blääää vad jag hatar den bilden... den är otäckare än alla bilder på världens alla skräckfilmshuvudroller!!!)

Kommentarer
Postat av: Nina

Men vilken otäck bild!

Postat av: Sara

Huuuu vilken läskig bild! Urk!



Nu jävlar är även jag på G - starkast 2011 vinner? :-D (jag lär loosa big time - jag är sjukt klen har jag insett idag)

2010-12-17 @ 11:23:30
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Postat av: Cykelpimp

Han var rätt lik mig den där snubben?

2010-12-19 @ 22:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback