marsvinssaknad

Nu är det tomt på grisar här i huset igen. Och bläää vad tomt det är också! :(

Kan säga att det var en ren fröjd att vakna av plogbilens dånande utanför idag. Äntligen! Så att åka iväg med mina två små grisbollar var inget stort projekt. Pappa var snäll o körde och han vågar ju köra på bra i snön så det var inga som helst problem att komma fram. Väl där möts vi av en massa små söta grisar som sprang runt i stoooora "hagar" med massa hö, bon och gömställen! Åh så fint det var! :)

Det var några före mig som var o hämtade två nya marsvin och sen fick jag fylla i en lapp om mina två och prata lite om det hela. Hon satte upp en stooor hage till Glenn o Roland, i med lite spån o så fick transportburen ställas ner där o så fick dom ut o nosa som de ville men ändå ha sin trygghet med. Roland sprang såklart ut med en gång o gick ett varv, men gick sen in igen. Sen kom bägge ut och Irene som har stället var faktiskt lite impad över hur nyfikna och framåt de var. :)

Det kändes helt tryggt att lämna dem där och det känns som rätt beslutl, men det var nästan så det kom en liten tår när jag skulle gå. Mina små älsklingar!!! De fick en rejäl hög hö innan jag gick och så fort hon var klart med kunderna som kom efter oss som också skulle adoptera skulle de få vatten och lite gott också. Både G och R blev sååå lyckliga över höt och gick direkt in under det. Hehe. :D

Nu är det bara att hoppas att allt går bra och att de inte får för sig att bli sjuka eller nåt sånt dumt när jag är borta. Men hon har ju mitt försäkringsnr och jag sa att det är bara att åka in för min del. Men ja. Det får gå bra med allt helt enkelt!


Jag skippar stallet idag med, kände mig alldeles för stressad och nu är jag rätt glad för det, så skönt att kunna slappa idag och inte behöva tänka på att ta sig fram genom snön. Nu är det bara att hoppas att tågen går som de ska imorn så att Robin som ska hit och alla de andra som ska hela vägen till Landvetter och Arlanda med hjälp av kollektivtrafik kommer fram som de ska! Ihhhhh!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback