En vanlig dag på gymmet

Hej o hå! Här ska man försöka komma i form lite var tanken. Så idag var 3e gången på gymmet för mig på två veckor, men den andra den här veckan. Kände att det blivit lite väl slappt det sista, speciellt eftersom jag inte ridit heller. Och nu när man är lite motiverad att köra igång kroppen så får man helt enkelt ta till vara på det! :)

Tänkte dessutom köra en taktik jag läste i en tråd på buke, en som lyssnar på ljudbok när hon springer istället för musik, får då blir man peppad att ge sig ut så att man får lyssna vidare. :D Så jag letade fram mina två iTunes gift cards jag hade o aktiverade mitt gamla konto igen, hade visst inte handlat där på ett par år... Och så köpte jag mig en bok! Men eftersom jag har svårt för böcker i allmänhet så var det skitsvårt att välja, blev tillslut L.A. Candy som är Lauren Conrad från The Hills första bok. Nog för att den är skriven till ungdomar men ändå, kände att det var lite lagom lätt sommarlektyr att börja ge sig ut o promenera till. :)

Så ska jag då bara hitta min ipod o slänga in boken i den. Men nej, ingen liten djävulsipod finns i huset (jag har ett skyddsskal jag fick av min bror en jul tror jag det var, som är en svart djävul). Troligtvis ligger den i Skara. Hopplöst! Så jag blev så sur på allt att jag inte gav mig ut på elljusspåret. Så det kan gå! :p


Ikväll väntar mer häst. :) Tjiho! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Har du hittat den ännu?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback