som alla andra

Här sitter jag och gör inte alls det jag borde (läs: skriva klart mitt exjobb, diska och städa) utan tycker istället att det är läge att gräva ner mig i en grop. Varför inte liksom?

Alla verkar ju ha fastnat för Oskar Linnros nu, jag hade bara sett texten till "Från och med du" men kände att det kanske var dags att lyssna på den, och blev sååå besviken. :P Han är ju inge bra nu heller, men texten är sådär härligt heartbroken som jag bara älskar.

Jag kikade även på reprisen av MTV Movie Awards, och kan inte för mitt liv förstå varför jag blir så upprörd över att se Twilightgänget? Eller trailersarna för Eclipse som kommer snart. Eller upprörd vet jag inte men det knyter sig i min själ? Varför? Det är ju förfan en bokserie för tonårsflickor, men så fort jag tänker på böcker eller filmer (har bara läst de 3 första böckerna av den här anledningen tex) så börjar det krypa i mig och jag vill gå o lägga mig och sova i ett år för att komma undan, som världens ångestattack. Är det något man kan söka hjälp för? Kanske stämma Stephanie Meyer eller nåt för psykiskt lidande?

Sen är jag suuuuur på Harry Potter som de bara skjuter upp hela tiden. Och jag tror att det är Twilights fel! De kan ju inte släppa en Harry Potterfilm när en Twilightfilm släpps. Men Harry var ju först! Kan inte vampyrjävlarna vänta en stund så vi får se HP nångång? Jäkla Twilight till att bli mer popis. Men det är säkert bara för att HP drog ut för mycket på tiden. New Moon hade ju premiär i höstas, och redan nu kommer nästa film. Jaja, jag ska inte klaga egentligen, för när de två HPfilmerna släppts så är ju den sagan slut. Och det är en saga man inte vill ska ta slut!

Nu kanske jag ska sluta svamla och försöka göra något vettigt istället?
Åtminstone koppla in wiit igen och spela lite. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback