Kalashästar

Idag åkte jag ut till stallet för att hänga lite med hästarna och tränaren. Det var barnkalas på G så jag skulle egentligen bara hänga lite medans de förberedde, men så var tjejen som skulle hjälpa till att leda häst/ponny åt ungarna sjuk, så jag fick rycka in och gå med häst med små barn på ryggen halva eftermiddagen. Det hade ju då vart bra om jag haft bättre skor på mig, skatepjuck var inte det bästa i den torra och något djupa sanden som underlaget består av... :P Mot slutet hade sanden dock bildat som hålfotsinlägg i skorna, och det var rätt bekvämt faktiskt...

Väl hemma insåg jag att jag fick slänga strumporna som aldrig skulle bli vita igen, och när jag tog en dusch rann smutsen verkligen av så man såg hur skitig man var. Haha. Så det kan gå!

Uuuunderbart mysigt att träffa dom mysiga hästarna igen, även om det är lite tomt utan de som flyttat. Men en ny bekantskap var det också! En sjuuuuuukt snygg 4aårig morganhingst. Måste ta kort på honom nån dag, wow säger jag bara! Fast han är tydligen sjukt ouppfostrad och lite av ett monster. Tränaren hade helst sett att han fick kulorna borttagna, men det vill inte ägaren så..

Blä vad trött jag är...
Så världens tråkigaste inlägg får vara slut nu! ;)


Kalashästarna Dreamy och Snowball


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback