Herrejisses vad mycket pengar!

Som väldigt många andra så har jag varit lite fast i musikhjälpen den här veckan. Fast faktiskt inte förrän nu i helgen. Kände inte att jag hann fastna i något innan det.. :P

Det är första året jag faktiskt lyssnar, och skänker en liten slant. Men det är ju inget att hänga läpp över för vilket år det var för dem! Eller för oss rättare sagt! Wow! Vilken grej det blev i år! :D

Lite besviken är jag dock över att jag och pappsen inte lyckades vinna en grej i auktionerna som vi la bud på, tänkt som julklapp till mamma. Men det känns ändå bra att ha hjälpt till att trissa upp priset på den lite. Haha. :P Det var en av Kristoffer Berndtssons (konståkare) dräkter. Och mamma är ju en sucker både för konståkning och välgörenhet så det hade vart fint det!

Ännu finare hade det varit om man hade haft råd att vara med o slåss om middagen med Mark Levengood och Jonas Gardell, och helt fantastiskt är det att de matchade det vinnande budet. Wow vilka karlar! :) Middagen med Carola, Magnus Uggla, Petter och Ola Salo hade ju inte suttit fel den heller!

Sen var det kul att se en vän på TVn lite då och då, hållandes i delar av sifferlapparna som hölls upp när nya miljoner nåddes i insamlingen. :) Heja honom som var med och jobbade! ;)

Men fattar ni eller?
Fattar ni hur mycket pengar som kom in?
Arton jävla miljoner!
18 000 000!

Jag var hela tiden säker på att de skulle klå förra året, och när de gjort det så tänkte jag, jamen runt 15 kanske. Men 18! Det är ju helt sanslöst bra! Så sjukt! Så bra!

Heja Sverige och heja Musikhjälpen!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Helt galet bra! Jag har mer eller mindre levt med Musikhjälpen i örat hela tiden och skänt en slant jag med. Trodde aldrig det skulle bli så mycket, det finns nog hopp om mänskligheten ändå! ;)



Sv: Låter som en bra idé, kanske lite farligt dock om ponnyn goes bananas inne i boxen. Det är det som är det lite svåra om man ska använda djuren till det, de kan ju faktiskt bli busiga och bralla vid avtrillningar. Och det är som du säger, man borde göra det oftare eftersom ju längre tiden går mellan desto läskigare blir det. Jag åkte av för ett år sen så det damma i backen, borde göra det snart igen ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback