Irritation

Jag är liksom helt på det klara med att det är ett masterprogram jag läser. Jag vet att det krävs en del av studenterna när man pluggar på avancerad nivå. Jag vet och förstår att det är mycket eget ansvar. Men, betyder det att kursledare kan ge precis hur bristfällig information som helst?

Informationen genom den här kursen har varit värdelös. Bristfällig på alla sätt och vis, framförallt gällande instruktioner till större projekt. Och nu när det börjar dra ihop sig så rann det över lite för mig måste jag säga.

Första dagen blev vi åtsagda att LÄSA course guidlines NOGA, det som står där gäller.
Där står att vi senast dagen innan våra muntliga presentationer av våra uppsatser vi skrivit i kursen ska powerpointen för presenationen skickas in. I schemat står dock att de ska in på fredag. Någon mer information om det här har vi inte.

Frågar runt lite bland klasskamrater för att ens få reda på hur långa redovisningarna ska vara, det kommer fram hur långa de ska vara och att ena läraren sagt att han skulle lägga upp infon på kurshemsidan, vilket alltså inte skett. Det framkommer även att någon frågat vilken deadline som gäller, och att det då är fredagens som gäller för han inte vill ändra i schemat? Hmm... Ok.. Vad poängen är med att ha deadline idag när presentationerna är på tisdag vet jag inte, för man vill ju gärna ändra på slidesen i takt med att man tränar på det hela och ser vad som funkar och inte.. Men ok... Vill de ha sämre slides så fine.

Men, vi vet fortfarande inte vilken tid det är som gäller på att skicka in, vi vet fortfarande inte hur vi ska skicka in eller till vem, om vi inte frågat varandra hade vi inte heller vetat hur lång presentationen skulle vara, eller att det var dagens deadline som gällde. Jag har mailat två gånger, andra har också skickat frågor. Men har vi fått några svar? Nej.

Jag avslutade mitt andra mail med att jag inte har något emot att det ställs krav på studenterna, men tydlig information borde inte vara för mycket begärt från vårt håll.

Gah.
Irritation är inte rätt ord.
Pissed off ska det vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback