Lakers lakers lakers...

Ok, NBAsäsongen blev ju räddad, om än lite förkortad... På självaste juldagen är det tänkt att det ska dra igång igen efter en lockout pga spelarmissnöje. Ish.

Med en gång börjar det snackas trades o annat tjaffs. Och visst, jag var fullt medveten om att Lakers ville ha Chris Paul och Dwight Howard, och att det skulle kosta mycket. Men wtf???

Nu har NBA gått in o sagt nej till traden, men sista ordet är lååångt ifrån sagt. Lakers bytte till sig Chris Paul för både Pau Gasol och Lamar Odom, och jag förstår det inte. Chris Paul är grym, sjukt grym tom, men han är en liten spelare (bara 183!!!! Näst intill pygmé i NBAsammanhang... ;) Jämför med Gasols 213 och Odoms 208...). Han är inte på något sätt i närheten av samma spelare som Gasol och Odom. Gasol och Odom är två av de största spelarna i Lakers, när de inte är i form så märks det tydligt på resultaten. Och ny byts de bägge bort mot en liten skit? What? Hur har de tänkt täcka upp för storleken som försvinner med Gasol och Odom? Gasol är dessutom rankad i topp över viktigaste trades de någonsin gjort. Alltså när de skaffade honom.

Och hur ska de ha råd med Dwight Howard? (som jag inte riktigt kan se passar in i Lakers, men det gör han säkert... om han kan leva i skuggan av Kobe... ;) ). Vem ska de ge upp för att få in honom?

De blir troligtvis av med Shannon Brown, som är en lite mindre och snabb spelare som kan vara sjukt on fire. Men de hade inte kontrakt med honom längre så han är ju fri att göra som han vill, och det är inte förvånande om han inte blir kvar. Men ändå. Hallå liksom.

Gasol OCH Odom? :(

Förra året gav de bort min Sasha (som nu iofs spelar i Turkiet, vet inte om han kommer tillbaka nu när det blev säsong eller om han får vara kvar i Turkiet hela säsongen ändå). Nu Gasol och Odom. Blä. :(


Fast så länge vi har vår stjärna så spelar det kanske ingen roll? ;)


Kommentarer
Postat av: Sara - En Talanglös Dressyrryttares Betraktelser

Hahahahahaha, att läsa detta inlägget för mig måste vara som när någon oinvigd läser ett av mina ridinlägg. Total grekiska. :-D *skrattar*



Sv: Haha, ja, jag höll mig till Airwalk, Converse och vad hette de? és? :-D I måååånga år kan ju tilläggas. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback