Mitt kungarike för en kändis?

Jag är en sån person som tycker att det är asballt med kändisar. Inte så att jag blir alldeles tokig om jag ser en, jag har tex stått precis brevid Martin Gore, som enligt mig är ett musikaliskt geni och som jag beundrar mer än de flesta andra jag beundrar, utan att göra annat än att tjuvlyssna på hans telefonsamtal samt kolla hans bagagetaggar efter vilket flyg han skulle med (samma som mitt, så jag tog ett paparazzikort senare). Jag tycker inte heller att man är värd mer bara för att man är kändis, vissa är värda mer än vanliga dödliga, men det är för att de är briljanta på ett eller annat vis. ;) Och coolt med kändisar tycker jag att det är.

Så jag har tyckt att det varit lite ballt att jag rider för samma tränare som Kathy Joosten, i Sverige kanske mest känd som Mrs McCluskey i Desperate Housewives, men som på andra håll kanske är mest känd som presidentens sekreterare i West Wing. Jag har väntat på att få träffa henne, för hon är ju ändå känd på riktigt. Och idag fick jag äntligen chansen. ;)

Tamaras dotter skulle ha sitt födelsedagskalas och Kathy hade upplåtit sitt hus till det, då hon bor lite käckt med "sjötomt" (jag använder "" eftersom den sk sjön är anlagd, men ändå rätt stor och alla som bor där har egna bryggor och båtar o skit). Så först hjälpte jag till att köra dit grejjer så att T skulle slippa åka flera vändor. Var faktiskt lite pirrig för det är nog den mest kända kändisen jag faktiskt träffat PÅ RIKTIGT så att säga. Och hon var precis så chill som Tamara alltid sagt. Haha. :D

Rejält cool tant som är totalt obrydd om det mesta, är en sann djurvän och är rapp i käften. :) Jag fick innan jag åkte hem för att byta om till partyoutfiten 3 DH-vattenflaskor signerade, samt ett par kort med hennes två Emmystatyetter. Haha.. :D Innan kvällen sen var slut passade jag på att ta ett par till Emmybilder. Det är bara lite för coolt för att jag ska kunna låta bli. Alldeles äkta Emmystatyetter liksom. Nu är det bara o hoppas att hon vinner en Oscar nångång så man kan få ett kort med en sån också.. ;)

Snyggobild, men vafan... ;)

En av vattenflaskorna ;)

Ehh... Ja... Jag bjuder på denna! ;)


Kommentarer
Postat av: Sara - En talanglös dressyrryttares bekännelser

Svincoolt tycker jag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback