Jorå, tillslut!

Kan ju säga att sov gott gjorde jag INTE inatt... Kollade mailen flera gånger under natten och vaknade sen tidigt och fortfarande inga svar från linköping. Men på studera hade de fått upp info om att ansökningen till linkan skulle vara öppen tom den 18e istället och att de skulle få igång det. Sen kom det hela igång och jag kunde söka mina masterprogram med god marginal tom. Skönt som fan! :)

Åkte istället iväg till stallet i hettan men tänkte att ridning blir det nog inte. Värmeböljan är här igen och det är cirkus 30 grader på dagarna. Stallet blir ju lite som ett stekhål om det inte blåser, vilket det inte gjorde. :P Satte mig i skuggan under pepparträdet vid dressyrbanan och kollade när Tamara red lilla ponny som inte ridits av henne på ett tag och därför visade sig från sina sämre sidor. ;) Och bara att sitta där i skuggan var svettigt, så vi la ner ridplanerna så länge och jag badade Dreamy och Monet istället. Monet blev rejält skrubbad och jag tog ur svansen ur den hemska svanflätspåsen och gick en omgång på den också. Det roliga var att jag märkte att hon ÄLSKADE löddret och slickade i sig så mycket hon bara kom åt och började tigga efter mer... Hahaha.. Störd häst! :D

T åkte o hämtade dottern sin och när de väl var tillbaka och vi hade vattnat lite ridbana så hade det blivit lite svalare, o dottern skulle hoppa och T ville egentligen rida Monet, så jag tänkte att jag skrittar henne under tiden som dottern rider o så kan vi byta sen. Men Monet var SÅ nöjd och glad med att gå där och skritta på så vi nöjde oss med det faktiskt. Det var fortfarande rätt så rejält varmt så.

Imorn är det återigen dags att gå upp efter alldeles för få timmars sömn och släpa iväg mig till animal sheltern och förhoppningsvis förgylla några djurs dag. Hoppas på att det är lika få djur imorn som det var förra veckan, så att man kan lägga lite mer tid på varje istället. Ska försöka komma ihåg att ta lite kort på några av sötisarna om där är något som vill vara med på kort förstås. :) Behövs lite fler bilder här i bloggen igen nu känner jag... ;)

Kommentarer
Postat av: Sara - En talanglös dressyrryttares bekännelser

Nej fy, måste vara otäckt. Har hon också waivers som ni får skriva på om ansvarsfrihet osv?



Rätt fascinerande på ett otäckt sätt. :-(



SKÖNT att det löste sig med mastern!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback