Mjau!

Idag spenderade vi hela våran volontärstid inne hos katterna. Det var inte fullt, men ändå många fler katter än förra veckan och vi bestämde oss för att verkligen lägga lite tid på varje katt, vilket verkade mycket uppskattat från deras håll. :) Dessutom var det bara jag och Madde inne hos katterna idag, så vi kunde verkligen köra vårat egna race helt enkelt. :)

Två av katterna som var där förra veckan var kvar, en som var en riktig goding men som fått ett nytt hem men skulle steriliseras, vilket de gjorde idag, och så den väldigt rädda som vi fick improvisera lite med förra veckan. Men åh vilken skillnad det var på henne idag, inga problem att ta upp o kela lite med. Faktiskt hade vi inga problem med någon katt idag. Vissa fick övertalas lite och en kattunge var rejält "yster" med sina framtassar utkrigandes från buren, men ja. :)

Nästan varenda katt var på riktigt gott humör och ville få sig en omgång klappar så vi gjorde som de bad oss helt enkelt och lät det ta den tid det tog. Så härlig att få leka lite med några av dom och bara klappa några andra. Var lite fundersam över hur det skulle gå med en som bara låg o sov, men den visade sig vara en av de keligaste som helst inte ville lämnas ensam igen. :) Förutom den som varit där i en vecka så tror jag inte att någon kommer ha några problem att hitta ett nytt hem. Och den tror jag kommer få ett också, hon är vacker och börjar visa mer personlighet, så det ska nog gå det med. :)

Att ta kort på katter som helst vill hoppa ur sin bur och vända stället upponer är ju dock inte det lättaste. En unge som jag blev helt kär i som var liten o svart o sötast i stan tex blev Inte bra på bild. ;) Däremot visade den här kompisen att hon var mycket fotogenique. ;)




Men åh så härligt det är att komma dit och genast blir det full rulle där inne, massa katter som skriker efter uppmärksamhet och det kan bli rätt högljutt också från vissa håll. Sen när man är klar med alla och alla har fått sitt gos så går dom o lägger sig och det blir tyst, lugnt och harmoniskt i det lilla rummet. Underbart! :)

Nu får vi bara hoppas på att de lyckas samla in tillräckligt mycket pengar till ett "sun room" till kissekatterna, det är dom värda. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback