Bridesmaides

Idag var vi o såg filmen Bridesmaides. Vet inte om den kommit till Sverige än men det har varit en hel del om den här med bra recensioner osv, helt klart att det skulle vara en skitrolig film helt enkelt och inte alls någon vanlig chickflick. Det jag sett på trailersarna som går på TV jämt o ständigt har verkat himla roligt så varför inte liksom? :D

Och filmen var skitrolig, och väldigt grov för att vara amerikansk film. ;)

MEN fy tusan så besviken jag blev också!
MÅNGA scener från de trailers jag sett var aldrig med i filmen! Så när vi kom hem kikade vi igenom ett gäng trailers, och insåg bara att för varje trailer fanns där en extra scen/replik/conversation/snutt som inte var med i filmen vi såg på biografen.

WTF? :p

En trailer visar verkligen en hel scen som bara är borta. Sjukt besviken eftersom det var en av scenerna man tyckte verkade så jäkla rolig. Och då är det verkligen trailers med reklam som säger åt en att gå o se filmen på bio. WTH?

Nåja. Den var ju ändå rolig, lagom lördagsunderhållning när man inte vill behöva tänka utan bara ha något att skratta åt men som man inte behöver fundera över för man vet hur allt kommer sluta ändå. ;)

I den här trailern tex är nog inte ens majoriteten av vad de visar faktiskt med i filmen... Kan inte någon förklara det hela för mig? :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback