Dag 28 – Det här saknar jag

Jag kan sakna ganska mycket eftersom jag alltid känner mig delad mellan platser på jorden som ligger aningens jättelångt ifrån varandra... Just nu är det såklart saker som hör till Sverige som jag saknar.

Jag saknar motorvägar som inte håller på att falla sönder. Jag saknar folk som kan köra bil. Jag saknar manuella växellådor. Jag saknar kollektivtrafik. Jag saknar Göteborg- hur det ser ut, atmosfären, vimlet. Jag saknar känslan av att vara i en stad. Man får den i Vegas, men inte här.

Jag saknar svensk coca cola. Jag saknar svensk mjölk. Jag saknar svenska livsmedel där det är enkelt att göra medvetna val till det bättre. Jag saknar djurvälfärden och djurskyddet. Jag saknar grönskan som blir i Sverige (ja jag vet att det är vinter nu... :P ). Jag saknar den svenska floran. Jag saknar allemansrätten.

Jag saknar Bandit. Jag saknar svensk musik. Jag saknar ordentliga klubbar och krogar att gå på. Jag saknar snabba internetuppkopplingar. Jag saknar gott bröd. Jag saknar mysiga fik. Jag saknar hästfolk som vet vad de håller på med. Jag saknar rattonykterhetsgränserna.

Jag saknar säkert en hel hög med andra saker också. Men mest saknar jag nog alla mina underbara vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback