Dag 30 – En sak jag vill göra innan jag dör

Det är svårt det här. För visst kan man säga massor med saker man vill göra innan man dör, men det är svårt att komma på DEN saken. Jag vet inte om jag har en sån sak? Det jag kommer på känns så mesigt. Och t ex hoppa fallskärm, som ligger nära till hands att välja, tror jag inte kommer bli av (av den här anledningen), så det känns inte så jätteskoj att skriva om såklart.


En sak jag alltid velat göra men samtidigt trott att jag faktiskt inte egentligen vill göra det är att åka på en liten äventyrligare resa. Inte backpacka runt i Thailand utan resa runt lite robust och vandra nånstans eller nåt. Se något fantastiskt och göra det nära naturen. Kenyaresan innehöll visserligen inga direkt vandringar, men ett äventyr i enkelhetens anda var det. Och tänka sig att jag insåg att det faktiskt visst var något för mig. Jag insåg såklart att det skulle underlätta om man var några kilo sundare, men i övrigt. Wow vilken grej att JAG kan åka på den typen av resa! :)

Så jag har tänkt att jag inom ett par år i alla fall ska åka på en fjällvandring. Inte sådär superäventyrigt kanske, men det duger som en början. Sen vill jag åka o campa i ett par av våra underbara nationalparker här i USA. Jag tänker vandra ner i Grand Canyon, så är det bara. Om jag inte hittar någon som vill med får jag göra det själv, men ner ska jag!

Så jag tror helt enkelt att äventyrsresan får bli min sak som jag vill göra innan jag dör, så får fallskärmshoppandet hållas till wii... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback