ladda upp dofter

ÅH vad jag önskar att man kunde sampla en doft och lägga upp på facebook, bloggen, buke eller något annat lämpligt ställe. För de senaste dagarnas dos av citronblommor har varit helt överväldigande underbar så det finns inte! Och jag önskar att jag kunde dela med mig av den.

Idag fick jag återigen äran att rida underbara lilla Dreamy, dels för att det var längesen jag fick mig en westernlektion, och dels för att hon skulle bli trött inför min fars lektion lite senare. ;) Började dock eftermiddagen med att sitta under pepparträdet vid dressyrbanan och kika när Tamara red Monet. Helt ok!

Dreamy var sen på strålande humör. Vaken och glad men inte springig. Joggen vi började med efter en lång framskrittning var riktigt bra och jämn. Sen blev hon dock lite taggad när vi började jobba mot dagens övning, hennes favvo- byten! ;) Inga riktiga byten, utan vi bryter av, men fattar snabbt den nya galoppen, och man kan få till byten om allt stämmer. Så när jag red samma väg och började tänka på hur jag skulle lägga om vikten och hjälperna så ville hon fatta galopp såklart. Söta lilla häst. :)

Det hela gick skitbra sen. Ett par missförstånd såklart men två byten blev nästan riktiga byten. Woohoo! :) Vi blev klara lagom till att pappa kom och fick en lite tröttare häst att rida runt på. Det gick bättre än sist och han fick som belöning rida upp på berget efteråt för att se den underbara utsikten. Jag fick äran att gå med honom upp. Till fots. :P Nåja, det är bra att röra på fläsket och det är egentligen bara första biten som är riktigt jobbig. Och när man väl klarat den branten känns resten ganska flackt. ;)

Utsikten var dock inte lika strålande som igår, det var lite havsdis idag nere vid havet så man såg inte hur det glittrade i solen idag. Men det överlever man utan, det är fint nog ändå. :)

Har jag sagt att jag älskar att bo här? Och att jag inte alls är sugen på att bo i Sverige igen?
Synd att man ska sakna alla vänner osv... :/


Ett kort hann vi med innan jag satt av. :)
(jag rider alltid med hjälm, hade redan gett den till pappa dock när vi tog kortet)


Kommentarer
Postat av: Sara - En talanglös dressyrryttares bekännelser

Jag förstår verkligen att Sveriges slask, snö, mulna himmel och storm inte lockar! :-)



Låter så härligt att jag blir grön av avund! :-D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback