Freepower!

Igår var jag o Frida och provade något nytt på gymmet! Nytt för mig i alla fall, inte nytt i övrigt kanske. ;) Passet heter Freepower och beskrivs såhär på hemsidan:

Freepower® är en förkoreograferad dansklass med inslag från yoga, afro och kampsporter. Klassen innefattar både kraftfulla och långsamma, graciösa rörelser till suggestiv instrumental musik. Man värmer upp med flödande, mjuka rörelser, ger järnet i afro- och kampsportskoreografi, och landar till sist i en yogainspirerad meditativ cool-down som förlänger din kropp och stillar ditt sinne.
Freepower® ger allsidig träning och inga förkunskaper krävs.


Jag tyckte det lät som en kul grej att prova, Frida hade redan provat men vafan, jag tyckte gott hon kunde gå igen. ;) Och i början känner man sig lite fånig när man ska vara sådär lös, ledig och följa vad ens kropp säger åt en och känna kärlek med världen o allt vad det är, men sen när man kommer in i det så blir det så gött! Jag hade verkligen så otroligt roligt på klassen, fick så ruskigt mycket energi och mådde så BRA vid passets slut! Var tvungen att säga det till ledaren tom, som blev jätteglad. Haha.

Idag kan jag dessutom säga att det KÄNNS i kroppen. Jag tyckte inte den var SÅ jobbig igår, svett som fan blev jag, men inte sådär åh nu orkar jag inte mer. Inte alls. Men träningsvärken talar sitt tydliga språk, rygg, hela magen- djupt inne, skuldrorna, baksida lår... Ah så gött!

Idag skulle det blivit Zumba, men det hann jag inte för vi fick sitta rätt så jättelänge med presentationen som ska göras imorgon, om asymmetrier i hjärnan gällande kognition. Hej o hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback