CP3 eat my shorts! :P

I onsdags spelade Lakers mot Clippers, med Lakers som hemmalag i den gemensamma arenan. Jag har inte hunnit se matchen än men idag tog jag tillfället i akt att bara vara hemma och njuta av att vara själv o vårda min onda rygg med lite tabletter. :P Såg fram emot matchen eftersom det alltid är lite extra fightigt mellan Lakers o Clippers såklart. Clippers har i många år fått vara det mycket sämre LAlaget och är väl inte så glada över det liksom. Lakers får all uppmärksamhet och alla kändisar. ;)

I år trodde de väl att det skulle bli ändring på det, de vann försäsongsmatcherna och skaffade sig Chris Paul (aka CP3) som Lakers ville ha osv. I onsdags började de dessutom med att lite lätt krossa Lakers i de första minutrarna och egentligen ha övertaget en stor del av matchen. Men tänka sig att Lakers vaknade till liv och visade vart skåpet ska stå. Och det ska INTE stå i nåt jävla Clips omklädningsrum i alla fall, det är en sak som är säker! :D

Rolig match att se och lite extra krydda och hetta i den. ;) Tyvärr åkte en av mina favoriter som är ny i Lakers ut, pga något jag tror egentligen var Clips fel, men ok, han borde hållt huvudet lite kallare. Bäst var nog i slutet när CP3 visade att han var en käääässss förlorare. MOAHAHAHAHA. Jag hade iofs varit en ännu sämre förlorare i den situationen men just nu är jag sjukt skadeglad.

Ajj löv NBA. I alla fall när Lakers vinner. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback