hästlivet är ett bra liv!

så idag började hästerierna igen.
eller dagen började iofs med ett besök på beauty cosmetics för en axillvaxning, dvs armhålorna. gjorde faktiskt inte ens i närheten så ont som jag trodde, och resultatet verkar hittills ha blivit alldeles utomförträffligt, trots att jag gjorde två nono's efter vax (träna och ta på deo precis efter, man ska vänta 24 h tydligen). kommer nog fortsätta med det där om det inte blir irriterat, så värt att slippa raka!

sen bar det av mot älvängen för att tackla första hästen. insåg dock i hagen att jag skulle få ta med mig både baselusk och tzatziki eftersom dom gick själva, men dom är polare så det gick bra att lösa det hela själv. tzatziki var alldeles sävlig att rida, var ju förståss bara skritt och bara på fyrkanten, vilket var fruktansvärt tråkigt, men hon hade ändå öronen fram och verkade tycka om att få röra på sig. däremot var hennes sadel helt vidrig och hon var tjock o jobbig att sitta på. tacka vet jag tunna mejram med sin sköna sadel! ;) 50 minuter flöt dock på hyffsat fort och jag blev klar alldeles lagom till att kursen skulle börja.

plockade in mejram efter lite bråk med kanel som HEMSKT gärna ville följa med istället... sen trampade idiotmejram på mig (TACK för mina underbara billighetsskor från hööks!) på hälen och jag fick hoppa på ett ben en stund hållandes i en uppspelt mejram medans jag lagade skon igen.. dom håller på att falla samman så en flärp där back hamnade fel... nåja...

ridningen gick helt ok! stundtals var hon riktigt fin! men det är så svårt, jag önskar att jag hade mer känsla. för ena stunden måste hon tillbaka för att i nästa gå fram. med spö blir hon stressad (något hon inte blev förut om man hade kort.. skumt...) men utan går hon inte alltid fram. hopplöst! så galoppen.... hon gjorde hyffsade fattningar och var hyffsat ok i vänstervarv. sen i höger så är hon så söt- hon kom av sig o försökte rusa i traven istället för att fatta galopp, så då tar man tag lite hårdare eftersom hon inte lyssnar. o då kommer hon på vad det var man ville, så istället för att få fatta galopp igen så KASTAR hon sig in i galoppen så fort man släpper en halv millimeter på tyglarna för hon VET JU att det är det hon ska göra o så känner hon sig superduktig. :D min underbara tös! :)
dock är det ju lite lagom irriterande att folk inte kan visa lite hänsyn. man är två på en volt, det är galopp som gäller, då travar man inte på voltspåret utan går innanför.. man går framförallt inte ut (i trav) framför den som galopperar!!!! försökte sucka högt varje gång det hände och rida om lite fult. poletten trillade ner en gång men sen verkade det bara bli värre? hopplöst!!!!!!!

nåja. jag var nöjd med passet och det var lena med. och jag tror att det bara kommer att bli bättre innan kursen är slut på torsdag! hurra! :)

sen hade vi sjuuuuuukt tråkig teori om saker jag hört en miljon gånger men som andra folk inte verkar få in i sina huvuden. och imorn var det önskemål på att lära sig visitera igenom en häst. gudars skymning det gör jag i sömnen. :P men eftersom vi är två grupper och min grupp egentligen är klara efter fikat och teorin kanske man kan gå hem då istället, eller om min grupp tar visitering innan när vi tar in hästarna... fast jag ska verkligen inte klaga. det är en ridskola o där ska man lära sig sånt! men ibland känner jag att jag inte har den minsta lust att höra bo tibblin prata om att det ibland är rätt att hästen går bakom lod. inte en gång till liksom. han är dödstråkig!

sing and dance

Hu. Vart ska man börja?
Väldigt mycket ner och lite upp har det varit den senaste veckan. dom allra sista dagarna dock lite bättre allmäntillstånd. men en dag var det så illa att jag funderade allvarligt över om inget drastiskt behövde göras för att det inte skulle gå HELT åt helvete. och det är lite jobbigt.

fick hem allt från stockholm vilket var skönt. har fått lite ordning på mitt rum här med, fick kopplat in TVn till datorn efter mycket om och men så att jag kan ligga o glo på film- inte dumt! äntligen kan jag få LITE privacy iaf. tog dock ett antal timmar att få ordning på det. fick bild men den var svartvit. stackars människor på #synthare fick göra sitt bästa med o hjälpa mig, stackars kobbah satt i flera timmar. men tillslut fick vi ge upp och dagen efter köpte jag en annan sladd efter tips från en annan och tänk att det fungerade! hurra! kände mig som en total datanörd när jag dagen efter fick lära pappa hur man gjorde också. hahaha. nåja. TACK ni som hjälpte mig. :) så nu har jag sett på ugly betty, oceans eleven (ja jag är efter) och xmen3. o jag måste säga att wolverine är jävligt het alltså. med sitt linne, muskler o jeans. mums. (I think I need a man). däremot om någon sett den- är det en extrascen på slutet efter eftertexterna? vad går den ut på? vem var det som låg där? eller var det något helt annat som kommit med hos mig? tell me!

annars har det mest regnat och jag har haft tråkigt. i fredags jobbade jag och hade riktigt trevligt. det var väldigt lite folk så jag, peter och viktor kunde sitta o snacka o ha roligt istället. då trivs man istället! många skratt och allmänt må bra! :)

fick i lördags förfrågan från sandra om jag kunde åka till hästarna med kicks o rida corro! hurra tänkte jag, såå skoj! men den lyckan varade inte länge eftersom han tappat en sko. den jäveln! jag som verkligen ville! men istället hann jag åka via maxi o köpa hårfärg och sen färga håret innan jag begav mig in mot stan med en ny snygg topp o styrde kosan mot Lina och kunde där dricka vin i glada vänners lag o känna mig lite småball. vi hade skoj, pratade skrattade drack vin och sjöng singstar! :D gick myyyycket bättre än på möhippan för mig, o jag vann faktiskt flera battles och fick tom bra poäng ibland! haha! sen bar det av mot staden och vi hamnade på magnus&magnus. satt mest ute men det var bögmycket folk. en o annan söt sak att titta på och musik som gjorde att det ryckte som fan i min rejvarnerv! så när louise o fidde dök upp tvingade jag louise att lova att gå på rejv med mig! ;) sen satt hon o jag o skrattade åt en silikonbrutta som såg ganska rolig ut men som killarna föll för. fast hennes ragg hade ett amputerat ben, eller så drömde jag det?

åka hem var mindre roligt, sista tåget hem är inte den bästa idén i världshistorien märkte jag. gud så många fulla idioter. och sen att det ska kosta 11 jävla kuponger. men jag gjorde en kupp o betalade bara 10, för jag visste inte hur många det var o det stod inte (eller så var jag för full för att se). fick iaf prata med louise i telefonen lite medans jag åkte. o sen kom mor min o hämtade mig på stationen, jag sa att jag skulle gå men hon vägrade, snälla människa! :D

idag sov jag till 14:37 haha. :D eller jag var uppe vid halv 9 o kissade o öppnade fönstret då jag var bögvarm. gick sedan upp efter lite harryläsande och klädde på mig o åkte med mor till allum. ena toppen jag tänkt köpa igår men bestämde mig för att avvakta med var såklart slut. :( men fick ett par skitsnygga shorts och en till skjorta. träffade på louise o fidde igen, haha, jag tror att dom förföljer mig! :O men det var snart stängning så vi snackade inte så länge utan shoppade vidare. sen hemfärd o städning hos grisarna som var på strålande humör! bägge studsade runt o var överlyckliga! vet inte riktigt varför men så är det. min älskade grisar! :D

nu känner jag mig som en människa igen men måste sova så jag orkar gå upp "tidigt" imorn, har nämligen bokat tid för en "axill"vaxning, dvs armhålorna! var ju inte alls särskilt dyrt, o lätt värt det! hoppas jag iaf! :D sen bär det av till K för kurs! ska rida tzatziki också då hon är under igångsättning. men det blir nog skoj!

åh gud- höll på att glömma!
jag fick kentbiljtter! tack o lov!
visserligen till sthlm, men ska försöka igen när biljetterna till extraspelningarna släpps. för jag vill ju hellre se i lisebergshallen som på den gamla goda tiden. men sthlm är bättre än inget! :)

sp1c

jag har haft sån sjuk ångest dom senaste dagarna att det krävt all min energi bara att hålla mig upprätt och ogråtandes. det är lite lätt jobbigt måste jag erkänna. men så hittade jag en skiva nu i allt uppackande av lådor och hade lite skoj ett tag.

min klass i ettan på gymnasiet
image117

haha. fan vad vi var coola. :D
utklipp på moi! ;)
image118

jag ÄLSKADE verkligen dom brallorna.. och det halsbandet, som efter närmare 10 års dagligt användade tyvärr gick sönder.. :(

sen kan jag inte låta bli att lägga in en bild på skolans snyggaste kille, som jag och louise var hopplöst förälskade i. kickerskillen fick han heta eftersom han i början alltid bara gick runt i träningskläder (gärna adidasbrallor, såna med knappar....) vilket han dock var förlåten för eftersom han gick friidrottsgymnasiet. efter ett halvår bytte jag till nybörjarfranska eftersom jag inte hängde med alls i fortsättningsgruppen, o då hamnade jag med honom! :O under 1½ år 2 lektioner i veckan sa vi ett ord till varann. och det var när läraren tvingade mig att fråga honom en fråga på franska. hahahah. :D
che guevara
image119


oh so many memories!

tidiga morgnar

idag fick jag kliva upp tidigt för att åka till jobbet, åkte dock lite sent men man får ju börja senare på söndagar så... hade sovit väldigt oroligt pga att jag läste harry potter alldeles för sent. dock 6ans bok, kommit halvvägs iaf så jag kan börja på den sista. men jag vill inte läsa den sista. bajs! :(

rejäl ångest hela dagen. hemskt kul. inte dödsmycket att göra på jobbet vilket gjorde mig glad då jag trodde att jag skulle kunna gå tidigt med gott samvete, dock kom ju en hel drös folk senare. men jag smet 1½ timme tidigt ändå, för så hemskt mycket folk var det ju inte. viktor var iaf på gott humör o sen kom peter o gjorde det hela ännu mer drägligt. däremot hade jag ju en låg dag, o så kommer tykna kunder o ska vara otrevliga. på morgonen gjorde jag iordning lite oboy till mig, o lyckades skumma mjölken skitfint! :D så när jag senare fick en cappuccinobeställning trodde jag att jag skulle lyckas igen, vilket jag först gjorde men sen dog skummet helt innan det var varmt nog. jag beklagade detta varpå kunden säger att ja den såg ju faktiskt bedrövlig ut.... sen kom en till cappuccinodrickare, samma sak hände med skummet, dock inte fullt lika illa. den kunden var dock en pärla som tyckte att den såg alldeles förträfflig ut! :)

sen var det lite annat också som en normal människa skakar av sig men som jag känner BAJS och att jag vill skrika, gråta och aldrig gå dit igen. :/

samma gäller min stundande utbildning. pratade om den med Lena och hon satte ord på mina funderingar "jaha vad gör man sen då?". jävla SKIT! jag vill inte. :(

och imorn ska vi upp till stockholm för att packa all skit o få hem det. skitskoj verkligen. vi ska ÅKA klockan 6. hurra.
och sen att leva så tätt inpå min mor som jag fungerar så hemskt dåligt ihop med är inte heller något som förbättrar mitt humör direkt. hon är inte dum eller elak på något sätt alls. men vi fungerar verkligen inte ihop. utan att mena det trycker hon på ALLA knappar som får mig att bli vansinnig varpå vi bråkar rätt hårt och jag får sedan sitta med dåligt samvete över hur illa jag gör en person som aldrig velat mig något annat än gott. men man kan ju tycka att efter snart 26 år borde hon lärt sig hur hon INTE ska göra?

bajs igen. jag ska lägga mig i sängen o gråta en skvätt.

första pojkvännen!

jag tänkte bli lite duktig och börja posta saker under sin rätta rubrik. eller ja. saker o saker. hästinlägg under hästarna och resten under allmänt, istället för allt under allmänt... men vi får nog se hur det går med den saken. :D

den här veckan har jag ridit mejram. igångsättning inför den stundande höstterminen på ridskolan. inte lika trevlig som förra året men stundtals riktigt fin! hon är en sån pärla också. inte kul att bli lämnad själv i ridhuset men efter två varv så är även det glömt. inte det minsta grinig heller (förutom idag då jag sadlade i en av dom vanliga boxarna, har annars stått på gången, spolspiltan eller i lasses box- där har det inte varit några problem alls). sen så i förrgår hade Farin fått flytta in i flickornas hage eftersom dom bytt till en ny o han behövde lite mer gräs än dom andra grabbarna. och döm min förvåning när jag märker at han och mejram blivit ett par! :D idag hade dessutom kanel kommit hem igen och han stod sååååååå nöjt mellan kanel o mejram o trivdes som fisken i vattnet. när jag skulle ta in mejram kom basilika surt efter, då gick han tom emellan! :D det är kärlek det! :D mejram som alltid bara får springa undan! sen dom här dagarna när jag släppt ut henne i hagen igen har farin lyckligt pussat på henne. :) det värmer liksom i hjärtat! ;)

ridningen har ju gått lite upp o lite ner. idag var det ganska så bra. hade fokus på att inte glömma bort bogarna och tänk att det hjälper. hehe. har inte fått så bra fatt på henne i högervarvet som alltid varit lättare innan, men idag när jag VERKLIGEN tänkte att få in vänsterbogen så lossnade ju det. fick ordning på bägge galopper idag med och hon var riktigt fin där med! så skoj! :D

men jag är fortfarande ack så kluven inför framtida hästeri. men jag ska nog fortsätta kika på alla medryttarannonser, kanske dyker drömhästen upp!

ursäkta men det är äckligt

satt o läste på ett forum. det pratades om oskulder och när folk blev av med sin osv. så säger en att hon tagit två, den ena så var hon oskuld själv också. sedan att dessa oskulder var 20 och 21 år gamla (eller var det 20 och 22?). sedan säger hon att hon var 13 när hon blev av med sin men att förhållandet varade i 3 år sedan.

förlåt.
men det SJUKT äckligt att den 20åriga (eller så kan det ju varit 21/22åringen) oskulden ens funderar på en 13åring. eller inte för att det spelar någon roll om han var oskuld eller inte, det är rent av nasty ändå. jag bryr mig inte om hur mogen 13åringen ansåg sig vara då, 13 = ett barn. 20 = vuxen. barn och vuxna ska inte ha varken kärleks eller sexuella förhållanden med varann.

uäk.
synd att man inte visste vilka dessa killar var, så att man kunde hålla sig långt ifrån dom.

den hatade efterlängtade

då var man hemma.
hämtade upp daniel, gick o köpte proviva till karin och gick sedan och ställde oss i kön.
ca en halvtimme tog det.
sen var den min!

image116

revansch!

hehehe. min far har varit uppe hos släkten i karlstad och nu hade min faster hunnit hem från falsterbo också. hon berättade att ett MYCKET stort namn inom svensk dressyr, som hon inte känner alls och aldrig varit i kontakt med men såklart vet hon vem det är, kommit fram till henne där nere. han hade sagt att fyyyy fan vad nerdömd hon blev och att han tyckte att det var näst intill skandal att hon fick så låga poäng och att hästen var ruskigt fin!

ha! en sån jävla revansch! :D

enbart i TVns förtrollade värld!

på spaning i new york är ju ett hemskt bra program, iaf enligt mig, och det vet ju många av er. men nu vill jag bara kräkas. sipowicz och connie gifter sig. och jag vet inte om det är jag som slutat tro på sann kärlek eller om jag bara känner mig allmänt oromantisk, men det känns ju SÅ TROVÄRDIGT hela deras förhållande. och att det dessutom var HON som fick kämpa för att få honom. hahahahah...

och skulle dom göra det samma åt andra hållet någon gång? att den riktigt fula nyktra alkoholistkärringen fick den unga snygga killen?

jag menar- titta på dom- känns det riktigt rätt?

och nog för att bilden på henne är hyffsat tillfixad, men ändå, you get the picture! ;)

image114

image115

falsterboångest

har varit en hel del att göra dom senaste dagarna. inget jobbigt, utan bara mycket.
i lördags skulle vi hämta upp amerikanskorna på tåget från oslo och sedan åka ut till några goda vänners ställe norr om orust för lite partaj. men tåget var hela 3 timmar försenat eftersom det blev inlett på fel spår och när dom sedan skulle backa lyckades dra med sig en ledning. situationen blev så illa att polisen fick åka dit sas det. huga.

åkte ut till orust ändå o hade det trevligt ett tag, sen när vi åkte hem så ville våra amerikanska vänner se älg, så vi åkte runt o letade o gjorde vårat bästa för att hitta en. den ena skulle åka hem till usa igen dagen efter, så det var ju hennes sista chans. och efter ett jävla tags letande då vi sett räv, rådjur, dovhjort och kronhjort (alla var dock inte vilda utan i hägn) och vi var på väg hemåt stod den där. en stooooor älgko ute på ett fält! hurra! :D

igår var vi o plockade kantareller, blåbär o smultron- allt för att ge en så svensk upplevelse som möjligt. sen iväg till franks för middag (igen. svenskt.) innan vi tog oss till bergakungen för att se harry potter and the order of the phoenix. jag satt mest hela filmen o ville skrika o gråta över att dumbledore dör i nästa bok och att sista boken kommer och att jag INTE VILL det. bästa filmen tycker jag, ungarna har lärt sig några skådespeleritricks iaf. o några av specialeffekterna var ruskigt bra. men jävla dom. sista boken. grrr....

sen satt jag uppe o babblade med folk på TOK för sent igårkväll och kunde sen inte riktigt somna så det blev knappt 3 timmars sömn innan det var dags att ta sig upp för att åka ner till falsterbo. inte den roligaste dagen att vara där på, men det var semifinalen i Scandinavian Open för dressyr5åringarna och min faster hade ju kvalat med sin Dexterous så det var bara att åka ner! jag blev lämnad själv på läktaren så att övriga (mamma, pappa o heidi) kunde utforska Falsterbo city. Såg många fina ekipage, vissa var verkligen RIKTIGT fina, och hann även se lite hoppning i pausen, vilket dock inte var så spännande. Hittade heller inget att köpa förutom alla sjukt snygga Kyrakläder som jag ändå inte har råd med. Gänget kom tillbaka innan fasterns start o jag kunde kika lite på hennes framridning och oj en sån fin häst hon har! Men han är lite knäpp och tittar på ALLT, så väl inne på banan så tittade han ju lite och det blev några missar, men inga dundertabbar. dock slutade det på en sisteplats utav de som kom till start, men jag tycker nog att några av de mer kända namnen fick göra värre tabbar men med mindre avdrag..... men fastern var NÖJD med sin lilla häst som skötte sig ordentligt över förväntan och hon kunde inte ha bett honom om något mer. efter hon ridit klart och vi sett något mer ekipage och sen fikat lite så fick vi gå o hälsa på underverket, o hon är så rolig min faster, hon får alltid en sån ruskigt härlig relation till sina hästar... 20 meter från stallängan han stod i ropar hon "gubben!!! va gör du???" varpå han tittar ut och skriiiiiiiker efter henne. :D

härlig har han ju dock alltid varit och jag tror att det kommer bli en riktigt riktigt fin häst i framtiden!

sen var det bara den långa resan hem och sedan pizza på altanen med grisarna springandes runt våra fötter. o sen sitter jag här med ångest igen. helt jävla hopplöst. försvinn dumma sak liksom. jag vill låsa in mig på mitt rum och inte kika fram igen någonsin. om jag kunde så skulle jag faktiskt göra det. på allvar. det är så sjukt mycket som ska göras, som måste göras, som bör göras o jag känner mig fortfarande bara som den äckliga klumpen som ingen vill ha. menmen. i ett annat liv blir det säkert bättre det med!


några bilder från idag:
image108

image109

image110

image111

image112

image113

PK my ass?

haha. någon på buke la in en länk till det här testet. haha. sjukt roligt! :D

mitt resultat:

PK-faktor: 2%
Det känns som om du gör ditt yttersta för att jävlas med andra, allt för att framstå som politiskt inkorrekt som möjligt. Att lägga på ett konstgjort censureringsfilter i din vardag är det sista du skulle göra. Du motiverar din rätt att få uttrycka dig på just ditt sätt med att vi ju "lever i ett fritt land".
Att uppnå en PK-faktor på 2 % är en bragd i sig, du kan mycket väl vara den förste personen som fått det i det här testet. Kanske har du klickat på de minst PK-iga alternativen helt medvetet bara för att få läsa den här texten, eller kanske är det faktiskt så att du fyllt i din egentliga åsikt.
Visst har du all rätt i världen att tycka som du vill, men för allas trevnad kanske det vore klokt att lägga locket på ibland.

Fast jag tycker nog inte att jag är otrevlig eller så, men ibland käftar jag ju för käftandets skull... men ja.. jag vet inte.. hahahaha...

Gör testet själv vettja!

testing testing 1 2 testing

hittade bägge hos nio!

del 1: Hur brattig är du? verkar dock vara mer för kids, men vafan!

Har:
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[ ] syster
[ ] bror/systerson
[ ] bror/systerdotter
[x] mobiltelefon
[x] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTALT: 9

[x] större säng än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[ ] ett fungerande PS2
[ ] nintendo wii
[ ] xbox som funkar
[ ] Super nintendo som funkar
[ ] gameboy advance
[x] gamecube
[ ] nintendo ds
TOTALT: 6

[x] pokerbord (eller ja.. det är ett "card table")
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] fotboll
TOTALT: 1

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] cdspelare
[x] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch eller Hollister/AE
[x] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort (ja på den tiden det begav sig då)
TOTALT: 5

[x] jobb/sommarjobb
[ ] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon
TOTALT: 5

[x] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] gitarr/trummor/basgitarr
[ ] piano/keyboard
[x] något annat instrument
[ ] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTALT: 6

[x] platt/locktång
[x] varit i en slagbur, som är till för baseball
[ ] har 1000 spänn på dig just nu
[x] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[ ] varit på hawaii
[x] varit i usa
[ ] varit i asien
[ ] varit i australien
[ ] varit i afrika
[ ] varit i sydamerika
TOTALT: 5

[x] föräldrarna har bil
[ ] jet ski/båt
[ ] husbil/husvagn
[x] jag har en bil
TOTALT: 2

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[x] suttit i en limo
[x] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen laptop
[ ] egen dator
TOTALT: 4

TOTAL SUMMA: 43 = ÖVERKLASS - SNOBB

1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = överklass-snobb



Jamen det var ju roligt, ellerhur? :D
så nu kör vi vidare med nästa


Del 2: Hur mycket musiknörd är du? Kryssa i alla band som du har hört.

ROCK
[x] Green Day
[x] Tokio Hotel
[x] Blink-182
[x] Red Hot Chili Peppers
[x] Nirvana
[x] Foo Fighters
[x] Queens of the Stone Age
[x] Audioslave
[x] Nickelback
[x] Puddle of Mudd
Totalt: 10

CLASSIC ROCK
[x] Led Zeppelin
[x] Pink Floyd
[x] Jimi Hendrix
[x] Aerosmith
[x] Queen
[x] The Rolling Stones
[x] The Who
[ ] T-Rex
[ ] Mean Street
Totalt: 7

POP
[x] Britney Spears
[x] Christina Aguilera
[x] Justin Timberlake
[x] Kelly Clarkson
[x] Simple Plan
[x] Backstreet Boys
[ ] Rachel Stevens
[ ] Will Young
Totalt: 6

HIP HOP/ RnB
[x] 50 Cent
[ ] Fat Joe
[x] Kanye West
[x] Eminem
[x] Sean Paul
[x] Snoop Dogg
[x] 2Pac
[x] D12
[x] Xzibit
[x] G-Unit
Totalt: 9

METAL
[x] AC/DC
[x] Guns N' Roses
[x] Mötley Crüe
[x] Kiss
[x] Iron Maiden
[x] Metallica
[x] Motörhead
[x] Black Sabbath
[ ] Desyre
[ ] Redcat
[ ] Dirty Licks
Totalt: 8

HEAVY METAL
[ ] Dragonforce
[x] KoRn
[x] Judas Priest
[x] Deftones
[x] Fear Factory
[ ] Cathedral
[ ] Dragonhammer
[x] Rage Against the Machine
Totalt: 5

DEATH METAL
[ ] Chimaira
[x] Soulfly
[ ] Hatebreed
[x] Children of Bodom
[ ] Arch Enemy
[ ] Morbid Angel
[x] In Flames
Totalt: 3

GOTHIC METAL
[ ] Epica
[x] Paradise Lost
[x] Nightwish
[x] Lacuna Coil
[ ] After Forever
[ ] Xandria
[x] Within Temptation
[ ] Charon
Totalt: 4

PUNK
[x] Sex Pistols
[x] The Clash
[x] Misfits
[ ] Towers of London
[x] Pennywise
[x] The Dead Kennedys
[x] The Ramones
Totalt: 6

INDIE
[x] Arctic Monkeys
[x] The Killers
[x] Blur
[x] Franz Ferdinand
[ ] Razorlight
[ ] The Kooks
[x] The Strokes
[x] The Libertines
[ ] Dirty
Totalt: 6

ALTERNATIVE

[x] Muse
[x] Radiohead
[x] Skunk Anansie
[x] Placebo
[x] Massive Attack
[x] The Darkness
[x] Portishead
[ ] The Shroud
Totalt: 7

"EMO"
[x] Fall Out Boy
[x] My Chemical Romance
[ ] Hawthorne Heights
[ ] Funeral For a Friend
[ ] Taking Back Sunday
[ ] Atreyu!
[ ] Lostprophets
[x] Panic! at the Disco
Totalt: 3

0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG +

TOTALT: 74 = MVG

dagens ilandsproblem

jag har nu lyssnat mig igenom dom 3 första harry potterböckerna, och har en vecka på mig att ta mig igenom 4, 5 och 6. 4an funderar jag dock på att skippa eftersom det är den jag läst flest gånger. då kommer problemet, lyssna igenom dom nästa två? läsa igenom bägge? eller lyssna 5an och läsa 6an som jag tänkt? kom på att jag kanske ville läsa 5an ändå.. men jag vet inte vart min är. så då måste jag låna den. sjukt jobbigt... börjar nog lyssna istället.. eller?

many old faces

jag har nu vant mig vid tanken att jag ska bli etolog och ser fram emot detta. hehu!

igår var en annorlunda dag.
åkte o träffade louise och fia i stan, tog en fika på java, där jag berättade för louise att sist jag var på java dryga året sedan så träffade jag på nora. någon minut senare stegar nora in på java! :D det var lite kul. :)

sen åkte vi hem till fia där vi drack goda alkoholhaltiga drycker, blev joinade av Ida, lagade och åt chili con quorn och drack mer alkoholhaltiga drycker. sen fick jag ett sms av sofia av alla människor och vi bestämde oss för att mötas upp för ännu lite mer alkoholhaltiga drycker. blev skål först med ett par frozen daquiries, jordgubb såklart! mums! och där fortsatte bekantskaperna trilla in för döm min förvåning när jag ser johannes! johannes har jag inte träffat på måååååånga år, men vi umgicks mycket för många år sedan! kul att träffa honom också! :D

sen drog jag och sofia vidare till rockbaren där vi träffade på heidis pojkvän och även dimpy, som jag inte heller träffat på skitlänge. på rockbaren var även en annan javabekantskap, som jag dock inte orkade säga hej till, och även en mycket bekant bartender. tror han jobbat på java eller så var det någon annanstans.. men jag vill bestämt minnas att camilla hade ihop det med honom.......

det var en hemskt trevlig kväll, både före med brudarna och senare med sofia. har ju saknat alla våra upptåg och det var verkligen kul att se henne igen! och skoj hade vi och mer lär det bli (hoppas jag)! :D allt blir så mycket roligare när man är ute med någon som kan ha lika skoj som en själv.... :D
meningen var att jag skulle sova hos henne, men jag fick en väldigt obehaglig ångestattack och ringde min käre far som var snäll nog att hämta mig. tack!

idag var jag inte sååå bakis o kunde vakna till liv innan det var dags för jobb. karin var på gott humör o var trygg med att lämna över till mig och jag fixade med buffén vilket gick hyffsat fort då det mesta var välfyllt! hade sedan tråkigt ganska länge, pratade skit med viktor som dock var dödstrött så han var inte lika rolig som vanligt. :( satt o löste lite ordpussel i en ordpusselbok jag tog med mig, fixade lite, donade lite, åt lite... sen insåg jag att datorn vi fått som kassa HAR INTERNET!!!! :D så dom sista två timmarna gick hyffsat fort ändå. fick även träffa högsta hönsens dotter, som även hon var en trevlig liten prick. haha.

idag känns liksom livet helt ok. fast jag är sjukt gråtmild och känner att jag blir förbannad fort över småsaker. antingen så har jag pms eller så är det att jag börjat med ppiller igen. hopplöst om jag nu ska må dåligt av dom, för jag orkar inte gå utan ppiller.... men jag tror att det får lösa sig. :D

det kommer nu ett par veckor med myyycket att göra, men det mesta är skitskoj (som att rida :D) så det ska nog gå bra! ;) blablabla hejdå! :D


så kom äntligen domen!

en dag försenat. grattis studera.nu!

1. står som 41reserv på veterinär! det är bättre än jag trodde, men det är ju ingen suck att jag kommer in! (bara 20 platser på den urvalsgruppen)
2. är antagen till etologi och djurskydd på slu i skara. jag hoppades nästan på att inte göra det, eftersom jag blev så osäker på om det är det jag vill. men det är ju. bara att man får så dålig lön efteråt. hur ska jag bli rik liksom?
3. kom in på psykologi grundpaket halvfart kvällstid på göteborgs universitet. något jag alltid velat plugga.
4. struken på resten då, vilket var biomedicinsk analytiker (gu), apotekare (gu) och husdjursagronom (slu uppsala).

jag började ju tvivla som fan igår när jag satt o läste lite. efter att ha blivit deprimerad av ams förslag på att bli djurvårdare så gick jag vidare till att kolla löner. det är värdelöst! kan jag lika gärna bli ridlärare, vilket jag iofs inte blir hur lätt som helst, bys blir nog lättast dock, men hippologen ger ju bäst jobb med bäst betalt men där kommer jag aldrig in! o vreta som är mellanläget, dom är så krångliga tycker jag.
så då tänkte jag att nä det får bli biomedicinsk analytiker istället, men det var lika kasst där med.. apotekare däremot tjänar ju hyffsat! fast då måste jag ju nu vänta i ett år till (eller om dom kör varje termin???) o sen 5 år på det- hopplöst! så kollade jag agronomer o dom tjänar ju iaf liiiiite bättre, men det är ju fan inte bra om man ser till dom 4½ åren man lägger ner på studier. :P

bläääääää säger jag bara!
fast jag VILL ju läsa etologi, och jag hade inte bangat på att läsa vidare inom det och forskat o skit. men hur ska jag ha råd med min läromästarhäst som kommer kosta 150 000??????


någon som har andra idéer på hur man får ihop djur och medicin eller psykologi på något sätt? :P


nä, ikväll ska jag förhoppningsvis dränka mina sorger i lite öl med the bruds!

jak er nervööööös

idag får man sina antagningsbesked. förstod stod det att senast klockan 14 skulle man få dom. på intörnet alltså. men nu hade dom ändrat till tidigast klockan 18. dom jävlarna.

jag är faktiskt nervös över det hela.
tänk om jag inte kommer in i skara? :O

nu ÄR jag verkligen bitter

jag tog bort det förra bittra inlägget eftersom det nu är överspelat. there is nothing I can do och jag hoppas innerligen att det blir så bra det bara kan.


men nu är jag istället bitter på riktigt.
när man är på bröllop så hålls det ju tal. och det pratas om hur man är menade för varandra och alla skålar för det och alla är så lyckliga. det slog mig verkligen när cissis mor höll sitt, och berättade att cissi sagt att hon träffat mannen i sitt liv. och det var så lyckligt att dom nu gifte sig.

jag undrar om man bara får en mannen i sitt liv, och vad gör man i så fall när det aldrig kommer bli så?
jag vet precis vem jag vill leva mitt liv med, gifta mig med, skaffa barn med. men det kommer inte ske. får jag någon ny mannen i mitt liv då?
eller är det kört?

jag orkar inte sätta fart

ska ju iväg på bröllopet snart, o måste bland annat färga håret innan dess. men jag orkar inte sätta fart, så jag sitter här istället, o då hade karro gjort ett test inatt, så då snor jag det! :D

Sju saker du har på dig:
1. mina orangea halloweenmjukisbyxor med fladdermöss, pumpor mm på. :D
2. en stor tshirt med hästar som dricker vid ett vattenhål
3. the rest is NÄKKID!
4.
5.
6.
7.

Sex saker du gjort idag:
1. gått på toaletten
2. somnat om
3. vaknat av klockan
4. gått på toaletten
5. läst på bukefalos
6. bloggat

Fem favoritsaker:
1. min laptop
2. min mobil
3. min säng
4. mina gamla DCskor
5. min ipod nano
och nu skrev jag bara SAKER, annars hade ju hästar, grisar o sånt kommit först.

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. jag säger som karro- det finns nog ingen som vet allt men dom som dom som vet mest?
2. gordon på den tiden
3. daniel
4.

Tre val:
1. Svart eller vit
2. Sommar eller vinter
3. Choklad eller chips

Två saker att göra innan du dör:
1. skaffa häst som jag kan träna och tävla dressyr på
2. må bra

En sak du ångrar:

1. det gamla exet, han som var helt jävla dum i skallen.

en sån dröm!

inatt jag drömde något som jag aldrig drömt för ut.
fast det har jag ju. haha. jag fick kramas! :O fast jag vet inte vad det var med för grabb. men han var hemskt söt. o lagom lång. hahahaha. jag hatar att drömma sånt och sen vakna för att inse att man ligger där i sin säng själv. :P får gå ut till grisarna o våldskrama dom lite. :D

årets sämsta?

idag fick jag en sån sjukt jävla dålig nyhet berättad för mig att jag inte vet vad jag ska göra riktigt. jag kan inte riktigt förstå det heller. ska det här verkligen vara slutet på allt?

egentligen ska vi inte skrika det vilt omkring oss. men med tanke på att min skara läsare inte är särskilt stor, och att minst hälften av dom får reda på det ändå, så skiter jag it just nu.

stallet ska säljas. :(

världens sötaste skor!

idag var det så sköööönt att få sova ut! sov inte sådär superbra, men kompenserade genom att sova till 12. :D
slöade framför datorn, pussades med grisarna, tog det chill innan jag begav mig mot världen. först till apoteket för lite ny allergimedicin mm. sen iväg till allum för att lite snabbt hinna kika efter skor innan stallmötet. hittade faktiskt i första affären! ett par skiiiiitsöta pumps med lagom hög klack i lite naturvitt med bruna hästar på!!!!!!!!!! visserligen var det inte bruna skor jag var ute efter, men dom var så sjukt söta och passade så ruskigt bra att jag var tvungen att köpa dom ändå. tänkte att jag får kolla med klänningen och sen bestämma mig.

var iväg på stallmöte där vi skrattade en hel del som vanligt o sen hem för att rådfråga mamma och våra två amerikanska vänner om skorna med klänningen. alla höll med om att det inte var sådär superperfekt matchat direkt, men att dom var så ruskigt söta så det går ändå... jag är inte lika övertygad men VILL ha skorna. så jag behåller dom ändå o så får det fungera bäst det vill om jag inte hittar något annat att ha på bröllopet.

ska försöka hitta en sjal som på något sätt binder samman skor och klänning också, om det nu går.
för visst är dom sjukt söta?

image107

hurra! den passar!

alltså.
fyfan vad tidiga morgnar inte är min grej. nog för att jag alltid vetat det. men fyyyyyyyyy vad jobbigt det var imorse. tack o lov var peter lika trött han, så vi kunde tycka synd om varandra över att behöva gå upp så tidigt.

dagen flöt på EXTREMT lugnt och jag jobbade bara till 12 och inte 13 vilket man brukar göra. o från 11:20 ungefär hade jag sällskap av sandra som ville komma tidigt för att få koll på buffén som skulle göras iordning för imorn.

fick lite hastigt o lustigt lära mig hur man bokar in folk på tider också. coolt!

åkte hem o mötte upp mamma och den ena amerikanskan som kommit imorse, o åkte sen o fikade o visade runt lite i gbg i väntan på den andra amerikanskan, vars flyg vi trodde var superförsenat... dock visade det sig att hon inte var det så ilfart till landvetter. o hon hade ju med sig mitt lilla paket från torrid! jag slet upp det så fort vi kommit hem och provade klänningen! sitter skitbra! GÖTT! så nu har jag en söt klänning att ha på cissis bröllop! helt otroligt! :D

så frågan är nu:
skor? sjal? smycken? hår? vad tycker ni? jag har en typ virkad sjal som är silvrig och hyffsat snygg.. funderar på den?  men resten? :O
image106